ИСИС пријети: Наши сирочићи пролиће крв...

Исламска држава је посредством свог медијског сервиса "Ал Хајат" објавила нови видео снимак на којем је приказан марш десет "лавића Калифата" у маскирним униформама, дечака који нису старији од 12 година.

Свијет 01.05.2016 | 14:21
ИСИС пријети: Наши сирочићи пролиће крв...

За њих џихадисти тврде да су сирочићи жељни освете.

Британски медији наводе да су деца приказана како пролазе кроз разрушени град и додају да је застрашујућа исламска песма на француском који пева дечак јасно усмерена ка западном свету.

У видео клипу названом "Крв за крв" сва деца су наоружана аутоматским пушкама, а током снимка искачу слике америчког председника Барака Обаме, председника Русије Владимира Путина, француског председника Франсоа Оланда и сиријског лидера Башара ал Асада, као руског шефа дипломатије Сергеја Лаврова и државног секретара САД Џона Керија.

"Наши ратници су свуда, спремни да се жртвују. Пазите се, наших сирочића је све више. Они своју жеђ утољују у бесној освети", гласи завршни део песме.

Међу децом су барем двојица дечака беле пути, који заједно са другима седе скрштених ногу у кругу у пустињи. Уз децу која су наоружана приказан је и одрасли борац Исламске државе.

(Агенције/Мондо.рс)

(Фото: принтсцреен/ал хаyат)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Црни

01.05.2016 17:30

Жалост и јад

ОДГОВОРИТЕ