Британску јавност узбуркала наводна афера Бобе Живојиновића и принцезе Дајане

Бивши српски тенисер и супруг Лепе Брене, Боба Живојиновић изјавио је да је био у вези са британском непревазиђеном и непрежаљеном иконом леди Дајаном, крајем осамдесетих година.

Забава 29.04.2016 | 16:12
Британску јавност узбуркала наводна афера Бобе Живојиновића и принцезе Дајане

Он је рекао да је "постао близак са принцезом" после једног меча, пише "Дејли мејл". Ово се десило пре њеног брака са принцем Чарлсом.

Боба је рекао да је Дајана волела да га гледа са трибина док је играо на Вимблдону, и да није желела да одлази у ВИП део.

- Питала ме је да ли сам ја тенисер са најбржим сервисом, и ја сам одговорио потврдно. Затим ме је питала да ли и даље сервирам добро, а убрзо после тога смо почели да се виђамо - испричао је Боба, додавши да се то десило 1987. године, преноси "Дејли мејл".

Реакције које је чланак изазвао узбуркале се британску јавност. "Лош дан за вести, ово је гомила глупости", гласи један од коментара, док други нагиње супротно:

"Принцеза је баш шврљала, зар не?". "Он је само један у нису", "Да ли пао ас", "Изгледа да се мало офуцао данас" настављају се коментари на овом британском сајту.

Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Деда Ноле

29.04.2016 18:54

То само мозе препотентни Зивојиновиц да излави,која је то глупост па и да је било џентламен то не говори то само мозе ја....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

01.05.2016 14:43

Људи лазу а немају елементарна знања и представу о теми коју су изабрали да лажу. Па тако каже он " видјали смо се 87' прије њене удаје за Чарлса" а кленови појма немају да се она удала 81' са непуних 20 година.

ОДГОВОРИТЕ