Пожар у бараци колективног центра

Ноћас, нешто прије поноћи у дрвеној бараци у Каракају код Зворника у којој су смјештена избјегла и лица из категорије социјалних случајева, избио је пожар у коме је изгорило неколико соба и скромна имовина ових људи који одавно чекају на бољи смјештај, а сада су остали и без њега.

Република Српска 29.04.2016 | 22:46
Пожар у бараци колективног центра

Српко Милошевић чија је соба чак на другом крају бараке осјетио је негдје око поноћи мирис паљевине и када је истрчао у ходник имао је шта видјети. Пламен на све стране. Будио је станаре да се спашавају док још могу.

У овој бараци су годинама већ смјештена избјегла и социјално најугроженија лица која су сада остала и без оно мало сиротиње што су имала.

Ватрогасци су угасили пожар, а полиција истражује узроке који су до њега довели.

Представници града Зворника су обишли мјесто пожара и обећали станарима овог колективног центра чије су собе изгорјеле, да ће их негдје привремено смјестити док не нађу боље ријешење, а народни посланик СДС Драгомир Васић који је међу првима стигао на згариште вишечланој породици Мачак платиће становање и прикупити помоћ у одјећи и намирницама.

БН телевизија

 

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

да је, а није

29.04.2016 14:17

Да је Министерство за избјеглице и расељена лица јос давно укинуло колективни смјестај ове слике данас неби било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дддд

29.04.2016 14:23

СМЈЕСТИТЕ ИХ ПО ДОМОВИМА И ОНАКО ИМА ПРАЗНИХ КАПАЦИТЕТА ДОК ИМ НЕ ОБЕЗБЈЕДИТЕ ДРУГУ ВРСТУ СМЈЕСТАЈА ИМА У Р.С ТОЛИКО ДРЗАВНИХ ДОМОВА ЉУДИ ЗИВЕ У ТАКО ЛОСИМ УСЛОВИМА И СВИ ТО САМО КОНСТАТУЈУ КО ДА ЈЕ ТО НЕРИЈЕСИВ ПРОБЛЕМ А ОЦИТО ДА ТИМ ЉУДИМА НИКО НЕЦЕ ДА ПОМОГНЕ И ТО ЈЕ ИСТИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

зворник град пљачкаша

29.04.2016 16:27

Ма битно је појести 27 сарми и опљачкати 27 предузећа

ОДГОВОРИТЕ