Принц боловао од АИДС, али одбијао лијечење

Принцу је шест мјесеци прије смрти дијагностификован АИДС, а славни музичар је због своје вјере одбио лијечење и био увјерен да ће га Бог излијечити, преноси Даилy Маил.

Свијет 28.04.2016 | 15:00
Принц боловао од АИДС, али одбијао лијечење

Према ријечима неименованог извора, Принц се вирусом ХИВ-а заразио још у деведесетима, али болест се развила у АИДС прије отприлике пола године.

"Љекари су га упозорили да му је тјелесна температура опасно пала на само 34 степена. Био је страшно анемичан, слаб и дезоријентисан, кожа на врату му је била објешена а врхови прстију жућкасто-смеђи", открио је извор, који тврди да је 58-годишњи музичар у тренутку смрти тежио тек 36 килограма.

Али, одбио је лијечење јер је као одани Јеховин свједок вјеровао да ће га Бог излијечити. С друге стране, појавили су се и наводи да је Принц прије смрти дуже вријеме користио јаке лијекове против болова попут Перцоцета, који је наводно пронађен и уз његово беживотно тијело.

Према изјавама његових ближњих, славни је музичар преминуо од посљедица грипа, који је заиста могао бити кобан уколико је боловао од АИДС-а, пише Индеx.

Извор: Независне новине

Коментари / 0

Оставите коментар