Вучићев рођак отворио хостел у Сребреници

Милош Вучић, 28-годишњак из Бугојна, од 2005. године живи у Сребреници у којој је одлучио да остане и отвори хостел.

Република Српска 28.04.2016 | 14:38
Вучићев рођак отворио хостел у Сребреници

Каже да је радећи као преводилац упознао доста младих људи који би вољели остати на дужи период у Сребреници, а до сада нису имали адекватан смјештај који је прилагођен младим људима.

"Људи воле да спавају по хостелима, јер је другачија атмосфера. Са радом сам почео прије неколико година. На самом почетку смо кренули са 12 кревета, а сада имамо 32 кревета, а у наредном периоду планирамо радове на кући", каже Вучић.

Вучић је рекао да је задовољство радити овај посао и зарада је солидна, а посебан је осјећај упознати нове људе.

"До сада сам у хостел уложио 130 хиљада КМ, док је 85 одсто мојих средстава, а остала средства су осигурана кредитом. У наредном периоду идемо с реализацијом планова да гостима понудимо боље садржаје", каже Вучић.

Додаје да види бољу будућност у Сребреници за младе људе, те да многи имају погрешну представу о Сребреници.

"Сребреница није толико лоше како људи мисле. Није Сребреница најбоље мјесто на свијету, али мени је једно од бољих од свих мјеста које сам обишао. У Сребреници има доста добрих људи и није све толико лоше и црно. Овдје има доста прилике и доста потенцијала природног и друштвеног који треба да се искористи", говори Вучић.

Иначе, Милош Вучић је ближи рођак премијера Србије Александра Вучића. Вучић из Сребренице је пун оптимизма за бољу будућност, те уједно добар примјер младима.Вучић је мишљења да је политика компликована, те да је на обичним људима да живе и да се боре за бољу будућност.

Извор: Н1

Фото: Фактор.ба

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ос

28.04.2016 13:26

А откуд ти паре за хостел са 12 кревета,...за почетак? А и брзо си нагурао на 32...све зарадјено а?...велика је зарада на хостел бизнису, преноћиште 15КМ..тичило се легло се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

28.04.2016 20:15

110000км. Прицас ко да је милион марака. Један нови ауди коста толико. Једна обицна куца исто толко. А за тај хостел ми звуци и мало цак. Мој другар у Бн опремио помали кафиц и изасло 90000км

Name

Сребра

28.04.2016 16:47

Тако сто је момак радио и дан и ноц, од Црне Горе, хладњаце, преводјења, градјевине и вецину радова на куци је радио сам. Момак за примјер. Без оца је остао и са мајком увијек борац био. Никад се политиком није бавио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б

28.04.2016 17:36

Милош је феномен, већина нас до скоро није ни знала да је Вучићев родјак, увијек је вриједан и поштен био, то смо знали, сви смо мислили да је будала што улаже у Сребреници. Ја сам се погубила кад су ми рекли да је он Вучићев родјак и да би требало покушати приволити га да се учлани у странку. Момак није хтјео ни паре ни помоћ, сестра му ради за 300-400 КМ, мајка не ради нигдје иако је могао све да ријеши за пар мијесеци није ништа хтјео, за разлику од већине. Само нас пристојно одбио и захвалио се на понуди. Студирао је у Бијељини, не у Београду, сваки дан га љети можете видјети како нешто ради око куће. Увијек спреман за шалу и спреман за помоћ. Касније сам сазнала да је помагао пар старијих и напуштених људи по селима посље поплава. Легенда од момка. Ја мислим да је могао бити на листи било које странке, не само код нас, али колико знам никада ни код кога није хтјео на листу. Овде су мајка и он познати као поштена, тиха и радна породица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СС

28.04.2016 18:13

Не знаш момка а ке.аш одакле му? Да му ниси ти дао можда? Момка знам, за примјер стварно. Јео џем с јагодама 2 године на моје очи све што има дао у тај хостел да покрене и да се развија. Вијао људе по улици за сајмове, туристичке конвенције и остало. Тражио и налазио посла гдје се могло и како се могло, све поштен посао јер ко га зна може да потврди да ником дужан није остао. Рмбачио момак и нек има и 320 кревета ако Бог да. А новинари се ухватили одмах што је рођак неког политичара. Мене више брину она браћа Грчевић што грабе капом и шаком то су го.на неопевана. Старији душе нема, а млађи не гледа гдје удара. Багра невиђена. Наплаћују казне поштеном свијету по 40км еј!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дулић

28.04.2016 23:31

Како ја видим, најважније је да је рођак неког политичара, и одмах све у исти кош. А момак је сигурно ок и ради посао за примјер. Треба више оваквих текстова да се види да није све криминал и корупција. А за ову браћу Грчевиће сам и ја чуо, рекетирају кладионице, раде некретнине, пола Брчког дрхти од њих, полиција немоћна, а имају везе и у судству и у крим полицији. Да видите само црне лимузине испред њихове љетне виле, пролазим ту понекада. Срамота. Требао би и њима неки текст, гдје су ти новинари истраживачи!?!??

ОДГОВОРИТЕ