Рафа: Повратак?! Па, нисам био 25. на свијету...!

Победом над Нишикоријем и титулом у Барселони Рафаел Надал изједначио је рекорд Гиљерма Виљаса по броју титула на шљаци (49), али каже да то није најважније.

Тенис 25.04.2016 | 19:00
Рафа: Повратак?! Па, нисам био 25. на свијету...!

“Било ми је битно да победим у мечу, рекорди нису важни, о томе ћемо говорити када завршим каријеру. Остварио сам много великих победа на шљаци, фантастично је што сада и у Барселони имама девет титула“, рекао је Шпанац, који је по девет пута славио и у Монте Карлу и на Ролан Гаросу.

“Ове сезоне био сам свестан да играм добро, док то прошле сезоне није био случај. Већ неко време надао сам се да ће доћи две недеље као што су биле ове две, догађало ми се да губим меч који је требало да добијем и то је мењало динамику“, додао је Надал.

Рафа је освојио два турнира у низу први пут од 2013. године и победа у Синсинатију и УС опену.

“Много сам срећан због победе и због добре игре, нисам изгубио ни сет, а сада сам у финалу добио једног од најбољих на свету. Уживаћу мало у победи, а онда ћу да размишљам о Мадриду“.

Надал је још једном прокоментарисао и наводе да се “вратио“.

“Сви имају право на своје мишљење, докле год га дају с поштовањем. Сваког дана покушавам да се побољшам, никада нисам био надмена особа и за мене то што сам био пети не значи да сам ’отишао’. Има горих и бољих година, па нисам био 25. на свету“, закључио је Шпанац.

Коментари / 0

Оставите коментар