Пронађен возило са тијелом дјевојке

Након вишечасовне потраге за Милицом Кукић која је возилом слетјела у ријеку Врбас полиција и рониоци су прије неколико тренутака из воде извукли возило и тијело несретне дјевојке.

Република Српска 25.04.2016 | 12:01
Пронађен возило са тијелом дјевојке

Кукићева је била сувозач у аутомобилу Пасат који је јуче око 16 часова слетио с пута код моста у Карановцу код Бање Луке. За воланом Пасата био је Данило Ракић, који је приликом слијетања успио да се искочити из аутомобила, али је задобио тешке повреде. Младић је задржан на лијечењу у у УКЦ РС у Бањој Луци, док су возило и дјевојка нестали испод површине воде и за њима се трага, пише Аваз.

Друга несрећа догодила се око 13 часова у мјесту Сурјан у општини Мркоњић Град. Према изјава свједока Милан Инђић био је за воланом џипа Тојота који је јуче око 13 сати у мјесту Сурјан у опћини Мркоњић Град слетио у Врбас са магистралног пута Јајце - Бања Лука. С њим у возилу налазили били су Жељко Остојић и Нинослав Совић, обојица из Бијељине, који су некако успјели да се спасе из возила, док је Инђић нестао у води заједно с џипом.

У оба случаја полиција и рониоци кренули су у претрагу ријеке. Међутим, док су тражили Инђића и Тојоту, потпуно неочекивано у води су пронашли аутомобил Шкода и у њему тијело непознате жене. Вјерује се да је и она с пута слетјела у ријеку, али вријеме и детаљи несреће за сада нису познати. Шкода и тијело су извучени из ријеке, а још се утврђује да ли је жена била сама у аутомобилу.

(Мондо.ба)

Коментари / 0

Оставите коментар