Несреће у кањону: Потрага се наставља

Бањалучка полиција и рониоци наставили су јутрос потрагу за Милицом Кукић из Лакташа и Миланом Инђићем из Бијељине који су у двије различите саобраћајне несреће возилима слетљели у ријеку Врбас, док су тражећи младића из Бијељине пронашли још једно возило и у њему тијело непознате жене.

Република Српска 25.04.2016 | 09:17
Несреће у кањону: Потрага се наставља

Једна несрећа догодила се у бањалучком насељу Карановац, на магистралном путу Бањалука - Јајце, када је у ријеку Врбас слетио путнички аутомобил марке пасат. Рониоци Ронилачког клуба "Бук" трагају за несталом дјевојком која се налазила у аутомобилу.

Младић Данило Ракић, који се налазио у пасату у овој саобраћајној несрећи задобио је тешке повреде, али је успио да се спаси и он је одмах превезен у Универзитетско-клинички центар Републике Српске у Бањалуци, гдје је задржан на лијечењу.

У мјесту Сурјан, општина Мркоњић Град, џип тојота је слетио у ријеку Врбас након чега су два лица успјела да се спасу, док се за трећим трага.

Према изјава свједока Милан Инђић био је за воланом џипа Тоyота који је јуче око 13 сати у мјесту Сурјан у опћини Мркоњић Град слетио у Врбас са магистралног пута Јајце - Бања Лука. С њим у возилу налазили били су Жељко Остојић и Нинослав Совић, обојица из Бијељине, који су некако успјели да се спасе из возила, док је Инђић нестао у води заједно с џипом.

У оба случаја полиција и рониоци кренули су у претрагу ријеке. Међутим, док су тражили Инђића и Тоyоту, потпуно неочекивано у води су пронашли аутомобил Шкода и у њему тијело непознате жене, преноси Дневни Аваз.

Вјерује се да је и она с пута слетјела у ријеку, али вријеме и детаљи несреће за сада нису познати. Шкода и тијело су извучени из ријеке, а још се утврђује да ли је жена била сама у аутомобилу.

(Независне новине)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Страшно

25.04.2016 07:51

Покој душама! Људи, поготово млађи, смањите брзину, то је само лим и ништа више, лим вас неће спасити, смањите брзину, остави телефон и не причај док возиш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ср

25.04.2016 08:53

Искрено сауцесце Милициној породици, била си особа какву је неко могао само позељети, вриједна, лијепа, паметна и сто је највазније добар цовјек. Последњи поздрав од колеге са факултета.

ОДГОВОРИТЕ