Ухапшен осумњичени за убиство навијача

Двадесетогодишњи Александар Јаћимовић из Чачка убијен је ноћас у тучи на Градском тргу у Чачку. 

Србија 23.04.2016 | 21:59
Ухапшен осумњичени за убиство навијача

Припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили су Д. Б. (1995) из Чачка, због постојања основа сумње да је рано јутрос на Градском тргу у Чачку починио кривично дело тешког убиства 21-годишњег младића.

Младић је избоден ножем у тучи навијача фудбалских клубова домаћег Борца и београдске Звезде у којој је учествовало преко 20 младића. У овој тучи повређена је још једна особа.

Младић је избоден ножем у тучи две групе навијача.

Осим Д.Б, полиција је ухапсила и Б.М. (1995) из Чачка, због постојања основа сумње да је учествовао у сукобу, док се за још једном особом интензивно трага, саопштила је полиција.

Портпаролка Полицијске управе Чачка Биљана Настић потврдила је агенцији Бета да су након сукоба две групе младића јутрос око 3.30, у болницу довезене две особе са повредама нанетим оштрим предметом.

Према њеним речима, младић рођен 1995. године подлегао је повредама, док је други на одељењу интензивне неге, али да није у животној опасности.

Полиција приводи учесника туче, да би утврдила ко је Јаћимовићу нанео смртоносне повреде.

Због овог инцидента одложена је утакмица између Борца и Црвене Звезде, која је требало да се одигра данас у 17 сати у Чачку.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар