ФСС добија предсједника до почетка јуна!

Први човек српске "куће фудбала" Томислав Караџић требало би да закаже Изборну скупштину 20. маја, евентуално да је пролонгира за само неколико дана.

Фудбал 25.04.2016 | 10:40
ФСС добија предсједника до почетка јуна!

Када ће Фудбалски савез Србије изабрати новог председника? То питање поставља се већ месецима, али конкретног одговора још нема. Ипак, како тренутно ствари стоје Изборна скупштина требало би да буде заказана до краја маја, преноси "Спортски журнал".

Избори у фудбалској Србији требало би да буду ускоро окончани, након што још два региона изаберу председника и делегате за Скупштину ФСС. Томислав Караџић, председник ФСС, планира да одмах након тога закаже Изборну скупштину.

План је да се то обави 20. маја. Ипак, постоји и могућност да се све евентуално одложи, али само на неколико дана, односно до почетка јуна.

Репрезентација Србије окупља се 23. маја и одиграће три пријатељске уткмице до 6. јуна. Прво ће се састати са Кипром у Ужицу, 25. маја, потом ће у Новом Саду дочекати Израел 31. маја, а онда ће у Монте Карлу, 5. јуна одмерити снаге са селекцијом Русије.

Караџић би требало да закаже Изборну скупштину пре турнеје "орлова", а најкасније по повратку националног тима из Монте Карла.

А ко су кандидати за председника ФСС? Е, то је нека друга прича...

Коментари / 0

Оставите коментар