ББЦ: 25 ствари у које вјерује Доналд Трамп

Водећи међу републиканским предсједничким кандидатима Доналд Трамп вјерује у 25 ствари, а тај списак објавио је британски ББЦ.

Свијет 23.04.2016 | 09:32
ББЦ: 25 ствари у које вјерује Доналд Трамп

Међу првих неколико је то да су многи Арапи који живе у Америци поздравили и славили терористичке нападе у у САД 11. септембра 2001. године, као и да би видео надзор требало поставити у свим џамијама у САД, наводи ББЦ.

Трамп вјерује да би све муслимане требало да прати полиција а такође, га “није брига“ ако је видео надзор у џамијама политички некоректан.

Републиканац сматра и да би се у борби против ИС требало служити посебним методама тортуре попут симулираног дављења и других сличних техника испитивања.Трамп, између осталог, вјерује и у изградњу зида на граници САД са Мексиком, при чему тврди да су већина Мексиканаца који долазе у САД махом криминалци.

При том, такав зид на граници неће зауставити само њих већ и сиријске избеглице, сматра Трамп при чему вјерује да Мексико треба сам да плати изградњу зида.

Он, такође, предлаже и масовну депортацију 11 милиона илегалних миграната, колико се процјењује да их има у САД.Још једна ствар у коју Трамп вјерује је и то и да би се са руским лидером Владимиром Путином слагао веома добро.

У интервјуу за ЦНН, Трамп је казао да се Обама и Путин сувише не свиђају један другом да би преговарали, али "ја бих се са Путином вјероватно врло добро слагао".

Извор: Тањуг

Коментари / 0

Оставите коментар