Јелена Јанковић: Мислили су да имам рак!

Сјајна српска тенисерка испричала је шта јој се све догодило у претходном периоду и колико се мучила са здрављем.

Тенис 26.04.2016 | 12:20
Јелена Јанковић: Мислили су да имам рак!

Јелена Јанковић одиграла је само 15 мечева у 2016. години и ниједан од 22. марта и предаје Магди Линети у другом колу Мајамија, где је на старту била слободна.

Зашто?

Наша сјајна тенисерка открила је у разговору за "Спортски журнал".

"Повредила сам један мишић код рамена, који је повезан са леђима. Болело ме је и када дишем, нисам могла ништа да радим, само сам лежала", почела је причу Јелена.

"Никада, али никада не подижем тешке ствари, међутим... Стигле су неке 'Филине' торбе у којима је била опрема, а ја сам била сама и морала сам да их изнесем, јер се та просторија затварала. И тако сам кренула да дижем торбе на колица. Подигла сам око четири-пет торби, свака од њих имала је по 25 килограма, а онда сам, када сам цимнула руку, осетила да се нешто пореметило у рамену", објаснила је Спкиња, која живи у Сан Дијегу.

"Нисам могла да дишем, да спавам. Отишла сам на прегледе после којих су ми доктори рекли: 'Да си мало јаче повукла те торбе, сада би морала да идеш на операцију'. Урадила сам различита испитивања, а лекари су на жлезди на врату приметили цисту. После првих анализа посумњали су да имам рак, па су одлучили да обаве додатне. Неке игле су ми бушили по врату, како би узели узорак", испричала је Џеј-Џеј у даху и додала:

Било је то десет дана пакла за мене. Хвала Богу, стигли су негативни резултати. Имала сам један захват на којем су ми одстранили сво то ткиво за које се сумњало да није здраво, тако да сам сада добро. Али, баш сам се намучила, пре свега психички", преноси "Журнал" исповест Јелене Јанковић, која би ускоро требало да се врати у акцију.

Проблеми са здрављем спустили су је на 23. место WТА листе, а она ће у периоду који долази играти и сингл, а на Ролан Гаросу и микс. Све због Олимпијских игара у Рио Де Жанеиру.

"Са Ненадом Зимоњићем једва чекам да станем на терен. Само је битно да нас двоје будемо здрави и све је могуће. Тада ни медаља није далеко", поручила је заувек оптимистична, Јелена Јанковић.

Коментари / 0

Оставите коментар