Искрено - Милица Дабовић воли да се шета гола!!!

- Ја бих волела да може увек и све да се види јер има шта да се види - каже кошаркашица Милица Дабовић.

Остали спортови 26.04.2016 | 10:20
Искрено - Милица Дабовић воли да се шета гола!!!

Милица Дабовић спада у ред наших најзгоднијих и најлепших спортисткиња. И својих квалитета је и те како свесна. Воли да се слика, да показује своје тело и бројне тетоваже.

И баш зато има преко 43.000 пратилаца на Инстаграму који је обожавају и свакодневно очекују њене нове фотографије. Поготову је омиљена међу познатим личностима јер је увек отворена и искрена.

Она је увек секси и провокативна, била обучена или не. И обе варијанте јој стоје.

- Знате већ да ја то тако радим! Увек сам секси, ја се савршено осећам у својој кожи. Волим да се све види. Увек шетам гола по кући, спавам гола, купам се гола, у мору... Шалим се, не волим нудистичке плаже, да не претерујемо сад - каже нам Милица кроз смех.

Миличино тело красе бројне тетоваже.

- Је л’ знаш да не знам колико имам тетоважа, ваљда 13, за сада. Али то ми није довољно, не могу да одолим. Не пијем, не пушим, али сам луда за тетоважама. Имам у плану још неколико - каже нам лепа кошаркашица.

Увек сам секси, ја се сјајно осећам у својој кожи... Имам засад 13 тетоважа, планирам још!

А наметнуло се и питање да ли има неку скривену тетоважу...

- Ха, ха, ха, немам скривену. Све је транспарентно. Таква сам ја и зато сам и посебна. И на терену волим да се бацам, оставим колена на паркету, нико то не ради. Тамо где бих ја главом, нико не би ни рукама - искрена је кошаркашица за коју се може рећи да ужива у животу.

- Тачно, живим пуним плућима! Волим да сам срећна! Време је наш највећи пријатељ и непријатељ. Када ме једног дана старост пита, рећи ћу да је младост била права! Имала сам грешака у животу, али не могу рећи да се кајем - каже згодна Милица.

А питали смо је где је дечко Симон и зашто више не објављују заједничке фотографије на друштвеним мрежама.

- Куца се породила, па дечко чува бебице. Код куће је. Он је темпераментнији, опаснији, пуцају варнице и у позитивном и у негативном смислу. Два, три пута смо се посвађали и то због љубоморе. Глупост! Он не воли да качим заједничке слике. Не воли да се експонира - кроз смех објашњава.

На директно питање о удаји каже да и нема одговор.

- Не размишљам. Може да ми купи прстен, то сам му и рекла, онај прави, може да ме вери. Он каже да сам ја већ верена и да нам не треба ни прстен ни папир. Ми смо за цео живот! Фали ми још дете да уживам. Мислим да ће беба доћи када завршим са кошарком и књигом - каже Милица.

НЕЋУ ВИШЕ КОД ХИРУРГА

После неколико естетких операција, Милица нам каже да је на себи кориговала све што јој се није допало:

- Не бих ништа више урадила на себи, све што сам хтела, урадила сам. Тренирам, савршено се осећам у својој кожи, срећна сам и заљубљена и то се сигурно види.

Коментари / 0

Оставите коментар