Дјед добио чекић у главу због порнића

Британка Линда Холмс (70) изударала је мужа чекићем за месо када га је ухватила да гледа порниће. Постоји ли добар разлог за такав чин?

Свијет 21.04.2016 | 12:55
Дјед добио чекић у главу због порнића

"Није ме пипнуо у посљедњих 10 година - како ли се само усудио да гледа порниће", рекла је Линда.

Она је свог мужа Гордона Холмса (78) изударала чекићем у њиховом дому у Освалдвислу, у округу Ланкашир, а кап која је прелила је његов покушај да уништи порнографски материјал.

Гордон је са тешким повредама главе избезумљен излетио на улицу и повикао је да му је жена побјеснила, речено је на суђењу.

"Требало је да га убијем. Како ли се само усудио да гледа порниће. Ухватила сам га да гледа порно филмове, а он је покушао да се извуче и уништи порниће. Тада ми се смрачило пред очима и хтјела сам да га убијем. Није ме ни пипнуо више од 10 година, а сада гледа порниће. Како га није срамота? Како је мени, изгубила сам 10 година живота, које не могу да вратим", рекла је Линда.

Гордон Холмс је, неочекивано, рекао да сноси дио одговорности за напад који је дјелимично изазван и његовим себичлуком. Он је свирао у бенду, играо голф и "провео значајно вријеме ван куће и није био уз своју жену".

Линда Холмс, бака троје унучади, признала је на суђењу кривицу за наношење тешких тјелесних повреда.

Осуђена је на условну казну од 10 мјесеци затвора, коју ће служити ако понови дјело у наредних годину и по дана.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милан

21.04.2016 11:03

Нека деда гледа, што се љути баки?! Боље то, него да му мјења пелене. Нека је жив И здрав.

ОДГОВОРИТЕ