Опозиција има кеца у рукаву - Бјековић враћа Жилета у тим!

Загрева се ситуација у Партизану, пред ванредну скупштину, коју је опозиција заказала за 27. април, а актуелна управа за 24. мај.

Фудбал 19.04.2016 | 23:00
Опозиција има кеца у рукаву - Бјековић враћа Жилета у тим!

“Блиц” сазнаје да ће, уколико његова опција победи, Ненад Бјековић већ идућег дана да у први тим врати Андрију Живковића! Ово је “кец из рукава” опозиционара, који не признају садашњу власт у клубу из Хумске 1. Како сазнајемо, они не одустају од свог датума за одржавање скупштине и желе да је одрже 27. априла.

На њој ће да изаберу новог председника клуба - Ненада Бјековића. Такође, и нови Извршни одбор. У ствари, све ће се листом изменити, уколико до промена дође, па ће тако бити изабрани нови спортски директор, генерални секретар, потпредседници, али, како ствари стоје, и Иван Томић мораће да напусти клубу Партизана.

Оно што је веома интересантно јесте тај паклени план Бјековића и сабораца, да “грешника” Живковића врате из Телеоптика у екипу Партизана. Да ли то они желе због рејтинга или чистог контрирања, када се подвуче црта - није ни важно. Андрија се свакако неће наиграти, пошто би одиграо само пет мечева у Суперлиги, колико предстоји црно - белима после 27. априла.

- Постоји идеја да се Андрију Живковића врати у први тим. Он је то заслужио па када се већ на крају првенства растају, нека то и Жиле и клуб учине са стилом. Ми ћемо своју скупштину да одржимо како смо и најавили, а о месту где ћемо је одржати причаћемо ускоро. Побеђујемо сигурно и мењамо све у клубу из корена. Желимо да вратимо Партизан где му је место, а то је на стазе славе - каже за “Блиц” наш извор из табора опозиционара.

Све ово обећава на још жешће обрачуне у јавности између актуелног руководства Партизана и опозиције. Како ствари стоје, може да се деси да се одрже и две паралелне скупштине, што би био преседан и то срамни. Срђан Драгојевић већ је поручио да неће да дође ни на једну скупштину јер је обманут. Не очекујмо ни присуство Томислава Караџића, као ни Драгана Бјелогрлића. Биће ту још отказа, изгледа.

Душану Трбојевићу, главном скаунту омладинске школе, одузет је службени аутомобил. Потом су из Хумске експресно одговорили да ће легендардни Трба да добије други, а шушка се да ће то бити онај који ће бити одузет Андрији Живковићу.

Све у свему, циркус у Партизану траје и потрајаће. Клуб је већ због целе ситуације претрпео озбиљне последице. Чини се да се и јавности цео случај смучио па једва чека да се овај прљави рат око власти већ једном оконча. н

Андрија пати што је у Телеоптику

Уколико Бјековић оствари победу и обећање, Андрија Живковић ће ипак да забележи још који меч у Партизану.

- Нема сумње да би Жиле једва дочекао да опет заигра у првом тиму. Њему је нарађено да тренира са Телеоптиком, а одавно се поверио пријатељима да пати што не може да игра за Партизан. Можда му се жеља ускоро и оствари - додаје наш саговорник.

Коментари / 0

Оставите коментар