Видео: Навијачи праве тренинг-халу за Партизан?!

Кошаркашки клуб Партизан почео је разговоре са организацијом својих навијача о плановима за изградњу дворане за тренинге. Пре шест година био потписан споразум државних органа о овој дворани. Погледајте пројекат навијача.

Кошарка 21.04.2016 | 22:17
Видео: Навијачи праве тренинг-халу за Партизан?!

Навијачи КК Партизан окупљени око Фондације "Пучисти 2012" представили су недавно пројекат изградње модерне хале за тренинг, а сада су почели и да прикупљају средства за њену изградњу.

Из Партизана је саопштено да ускоро следе састанци на којима ће представници клуба и Фондације разговарати о детаљима у вези са изградњом хале.

"Са своје стране, Партизан ће учинити све да помогне својим навијачима, људима који су већ годинама његов шести играч, да остваре план који су представили", пише у саопштењу клуба из Хумске.

Фондација "Пучисти" је за свој рад добила и подршку чувеног мотивационог говорника Ника Вујичића, који је боравио у Београду.

Његове речи упућене навијачима биле су: "Ако не можете да добијете чудо, постаните чудо!".

Пројекат тренинг-хале:

Иначе, о овом пројекту, односно о хали за тренинге Партизана прича се годинама уназад. Пре равно шест година, био је чак потписан споразум Министарства омладине и спорта и Града Београда о заједничкој реализацији пројекта изградње хале за тренинг за Кошаркашки клуб Партизан.

Тај споразум потписали су тадашња министарка Снежана Самарџић-Марковић и тадашњи градоначелник Београда Драган Ђилас.

Ево шта су тада изјавили министарка и градоначелник:

Снежана Самарџић-Марковић: "У нашој стратегији развоја постоје три приоритета: деца, инфраструктура и врхунски спорт. Партизан промовише Србију и Београд и испуњава сва три критеријума. Замислите, ко би чуо за један мали град у Немачкој, Менхенгладбах, да нема фудбалског клуба Борусија. Истовремено, министарство је било дужно да испрати добре резултате Партизана".

Драган Ђилас: "Партизан је институција, свугде се прича о њему и о Београду. Волели бисмо да једног дана и Београд организује завршни турнир Евролиге, па да Партизан поново буде првак. Лично, волео бих и да Црвена звезда оствари такав успех, али то у овом тренутку није реално".

Коментари / 0

Оставите коментар