Анализа: Карма је чудо!

Ако на крају Барселона забележи највећи фијаско у последњих неколико година, добрим делом биће то због овог арогантног твита, због којег се цела Шпанија руга Каталонцима.

Фудбал 22.04.2016 | 22:40
Анализа: Карма је чудо!

Са десет бодова предности над Атлетиком и дванаест над Реалом, а све у серији од готово 40 утакмица без пораза у свим такмичењима, све осим нове титуле у Примери за Барселону сматрало се сензацијом.

Отприлике чекао се само одговор да ли ће Луис Енрике постати први тренер у историји фудбала који је у две узастопне сезоне освојио "Триплету".

Али, сензација се догађа увелико!

Барселона је за месец дана успела да испадне из Лиге шампиона и поменуту предност над мадридским ривалима сведе на нула, односно бод предности.

У последња четири кола Примере, "Блауграна" освојила је бод, има три пораза у низу, а овај трећи, на "Камп Ноу" стадиону, "најављен" је крајње непримереним твитом, у којем се препознаје ароганција једног од најбогатијих и најснажнијих клубова на свету.

Уочи утакмице са Валенсијом, која је у Каталонији поражена резултатом 7:0 у полуфиналу Купа, тим Барслеоне задужен за друштвене мреже и односе с јавношћу желео је да опусти навијаче и саопшти свима како Барса има "најлакши" распоред до краја Ла Лиге, а притом и три, односно четири бода предности над Атлетиком и Реалом.

Уз бољи скор у међусобним дуелима, узгред буди речено.

Шта се догодило? Већ у првој наредној утакмици, Барселона је "пукла" код куће од прежаљене Валенсије, а Мадриђани збирно победили своје "теже" ривале.

Ако на крају Барселона забележи највећи фијаско у европском фудбалу у последњих неколико сезона, с обзиром на то како је играла у већем делу сезоне и какве резултате остваривала, добрим делом биће то и због овог твита, јер карма је чудо!

Коментари / 0

Оставите коментар