Погинула два возача, трећег траже у Врбасу

Припадници Специјалне полиције Републике Српске и рониоци јуче су наставили потрагу за Драженком Вишекруном (43) из Лакташа који је управљајући "фијатом" слетио с пута у Врбас у мјесту Сурјан недалеко од Бањалуке.

Република Српска 18.04.2016 | 11:34
Погинула два возача, трећег траже у Врбасу

Полиција страхује да је он жртва једне од три одвојене саобраћајне несреће у којима су протеклог викенда погинули возач "голфа" Елвис Омић (31) из Шија код Јелаха и мотоциклиста Јасмин Дураковић (30) из Зборишта код Велике Кладуше.

Вишекруни се губи сваки траг од петка увече када је ишао из правца Мркоњић Града према Бањалуци те је из још непознатих разлога изгубио контролу над возилом и слетио у ријеку.

У бањалучкој полицији кратко су рекли да је несрећа код Бањалуке пријављена око 23.30 часова.

"По изласку на лице мјеста полиција је претражила терен гдје је у кориту ријеке пронашла возило, које је извучено на обалу. Потрага за возачем се наставља", казали су у полицији.

До закључења овог броја "Гласа Српске" Вишекруна није био пронађен.

У другој саобраћајној несрећи која се догодила у суботу око поноћи у Јелаху је управљајући "голфом" погинуо Елвис Омић, док је његов сувозач Е. К. задобио тешке повреде.

Према ријечима очевидаца, "голф" је крећући се великом брзином из правца Јелаха ударио у ограду једне куће, након чега се преврнуо више пута. Омић је преминуо на лицу мјеста, док је његов сувозач због тежине повреда хитно превезен у зеничку болницу гдје се љекари боре за његов живот.

Полиција је након увиђаја наставила истрагу с циљем утврђивања узрока ове саобраћајне несреће.

Истог дана, само неколико часова раније, у Великој Кладуши живот је изгубио мотоциклиста Јасмин Дураковић из Зборишта. Према непотврђеним информацијама, он је возећи великом брзином одузео првенство пролаза "голфу 4" у којем је била четворочлана породица. Од силине удара Дураковић, који није имао заштитну кацигу, летио је неколико метара након чега је пао на саобраћајницу и задобио тешке повреде главе, од којих је убрзо преминуо.

Челинац

Возач О. С. из Челинца тешко је повријеђен када је управљајући "опелом" изгубио контролу над возилом и слетио с пута у Штрбама код Челинца.

Несрећа се догодила у суботу око 16 часова. Повријеђеном возачу љекарска помоћ указана је у Универзитетском клиничком центру у Бањалуци гдје је због тежине повреда задржан на лијечењу.

Извор: Глас Српскле

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Игор из Сведске

18.04.2016 12:26

За мотоциклисту немам нимало залости, не јер је муслиман, вец јер је мотоцикл средтво за самоубитство, и бојим се да их није он убио својом лудом возњом.

ОДГОВОРИТЕ