Шта облици које цртате говоре о вама?

Цртежи који настају током разговора телефоном и сличних активности откривају ваше подсвјесне жеље, стремљена и стрепње.

Регион 17.04.2016 | 13:17
Шта облици које цртате говоре о вама?

Људски ликови – ако цртате једноставне људске облике, у форми Чича Глише, то може да указује на то да се осјећате беспомоћно или желите да се удаљите од одговорности за нешто. Али, ако су цртежи људи детаљнији, то је знак да сте емоционално нестабилни и желите да се одвојите од њих, пише портал "Бригхт Сиде".

Личне мисли – указују на себичност. Писање онога о чему размишљате на парчету папира током разговора знак је дубоке заокупираности самим собом.

Квадрати, дијаманти и остали геометријски облици – указују на то да имате чврсте циљеве и увјерења, и да углавном не кријете своје мишљење о другима, као и да сте упорни у свему. Али, то може да значи и да сте обазриви или превише опрезни.

Кругови и прстенови – указују на вашу жељу да се повежете и радите с другима. Они су знак да се осјећате усамљено и искључено од остатка свијета, као и да не добијате довољно пажње од других.

Спирале, округли облици и таласасте линије - проблеми других људи нису вам превише важни и не занимају вас. Можда преживљавате сопствену емоционалну кризу и мисли вам се врте у круг. Осјећате потребу да посматрате сопствено понашање и престанете да се препирете с људима око себе.

Стрелице – показују смијер у којем вам је живот оријентисан. Стрелица нагоре знак је да сте оријентисани према другима, а надоле да сте усредсређени на себе. Ако је усмјерена налијево, то показује да често гледате у прошлост, а ако иде надесно, тада сте више оријентисани на будућност.

Звезде – желите да будете у центру пажње и врло вам је важно да будете примјећени. Ако звијезде које цртате имају много различитих тачака или су одвојене једна од друге, то може да буде знак да сте депресивни.

Цвијеће, сунце, облаци – овдје нема много дилеме. Сигуран су знак да сте задовољни оним што се догађа у том тренутку, а могуће је и да маштате о нечему дивном што треба да се догоди у будућности.

Крстови – указују на то да вас мучи осјећај кривице према неком блиском, или се осјећате одговорно због неког проблема који је настао.

Мала кућа или кутија - симетрични облици показују љубав према реду и склоност ка планирању и темељном сагледавању свега у животу. То, такође, може да указује на то да тачно знате шта желите и да ћете се заузети за своје ставове.

Шаховско поље – вјероватно сте се нашли у врло непријатној или неспретној ситуацији. Ако га цртате често, могуће је да патите од личних проблема који су скривени у вашем уму, а повезани са немогућносћу да се носите с њима. Могуће је и да озбиљно сумњате у пут којим ваш живот иде.

(24сата.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар