Имају милионе, али – свако плаћа свој рачун!

Возачи Формуле 1 се сврставају међу најбогатије спортисте, али су после вечере у Шангају, пред Велику награду Кине, поделили на 17 делова.

Остали спортови 16.04.2016 | 16:20
Имају милионе, али – свако плаћа свој рачун!

Светски шампион Луис Хамилтон, који је прошле године потписао трогодишњи уговор са Мерцедесом вредан 140 милиона долара, изабрао је ресторан где су возачи вечерали и успут платио депосит. Британац тврди да се понудио да плати цео рачун, али да возачи нису могли да се сложе, па је свако платио свој рачун.

“Поделили смо рачун, заиста је било смешно. Неко је рекао да поделимо рачун и 17 возача је то урадило, што је невероватно. Вероватно није ни коштало много и ја сам рекао да би један или двојица нас требало да палте сада, а неко други следећи пут, али одједном је било: ‘не, не, не, ја желим да платим посебно”, истакао је Хамилрон.

Упитан ко је одлучио да се рачун подели, Хамилтон је уз осмех одговорио:

“Сигуран сам да је то био Нико”.

Троструки светски шампион је чак открио да су сви возачи тражили копију рачуна.

“Сви смо добили своју копију. 17 рачуна и 17 кредитних картица – то је била најлуђа ствар коју сам у животу видео”, истакао је Хамилтон.

Розберг се такође нашалио на рачун Хамилтона.

“Колико се ја сећам, неписано правило је да обично светски шампион плаћа. Али, то је можда само моје мишљење”, истакао је Розберг.

Розберг је истакао да су се возачи састали да би се једноставно дружили, без икаквих тајних планова, пошто су недавно изразили незадовољство стањем у Формули 1.

Вечери су присуствовали сви возачи осим Кимија Раиконена, Романа Грожана, Кевина Магнусена, Џолиона Палмера и Рија Харјанта. Рено је, међутим, имао свог представника на вечери, у италијанском ресторану ‘Тхе Китцхен’, пошто је на њој био резервни возач француског тима Естебан Окон.

Коментари / 0

Оставите коментар