Медијски мрак и предизборна трка!

Зоран Митрић кандидат за градоначелника Лознице Српске напредне странке др Ненада Поповића, изјавио је да како се ближе избори у овом граду влада све већи медијски мрак за ову странку, мада је на републичком нивоу, за разлику од локалног, у коалицији са СНС.

Србија 14.04.2016 | 22:23
Медијски мрак и предизборна трка!

По његовим речима, "за део локалних медија није чак ни вест отварање фабрике која ће, у Бањи Ковиљачи да запосли 500 људи".

"Лично сам се потрудио и успео да у овај крај доведем фирму која ће да производи кошуље за извоз и чији су финансијери моји блиски пријатељи, али, уместо вести да је питање дана када ће фабрика да почне да ради, за медије у граду важније изјаве наших политичких противника у којима нас оспоравају на најмизернији могући начин", каже Митрић.

"Није вест ни што се само за један дан, за рад у фабрици, јавило за рад више од 800 наших суграђана, који су, на лицу места, видели да ово, не само да је реална прича, већ да је спремање погона и постављење машина питање дана."

Митрић истиче да "упркос медијском мраку, СНП ради и на довођењу нових инвеститора, одлази међу људе овог краја, где се говори отворено о горучим проблемима".

"Зашто нису рекли на почетку кампање да су поједини медији, који добијају новац из буџета, уз часне изутетке, резервисани само за њихове фаворите, који, како време пролази, показује се нису фаворити становника лозничког краја" напомиње Митрић.

"Уверени у победу и као људи који смо у послу увек држали реч, по чему смо препознатљиви, идемо даље, али остаје горак укус што се отвара простор за прозивање и људи попут мене, коме су лане дали Плакету, једно од највиших признања града Лознице, и суфинасијере фабрике која је насушна потреба Лознице, где нова фабрика није почела да ради скоро деценију и по.

БН ТВ (В.М.)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

бн

15.04.2016 10:09

Снајку северину за градонацелника

ОДГОВОРИТЕ