ЦЕРН би могао да уништи Земљу?

Када Велики хадронски сударач у ЦЕРН-у поново почне с радом крајем априла, физичари неће само тражити егзотичне честице; они ће тестирати и нову страну на којој стручњаци одговарају на најчешћа питања јавности.

Свијет 11.04.2016 | 14:20
ЦЕРН би могао да уништи Земљу?

Занимљиво је то да се ЦЕРН на тој страни јавно дистанцира од демона и Сатане, пошто од настанка сударача теоретичари завере тврде да ће физичари отварањем врата новој димензији пустити апокалиптичне силе на нашу планету.

Уредник мичигенског “Даилy Репортер” листа у септембру је објавио да би “ЦЕРН могао лако и изненада, без упозорења, уништити наш универзум”. Неки су приметили и да лого ове научне установе садржи 666, знак Антихриста.

Такође, једна група је планирала протест против рада ЦЕРН-а, а њихов представник је рекао да су те честице “мање или више као планете, а малим ‘људима’ на њима”.

“Све то нас је присилило да интервенишемо”, саопштавају из ЦЕРН-а.

Страна направљена у Септембру, не само да објашњава да лого установе представља акцелераторе честица, а не знак Сатан, него и то да “ЦЕРН не отвара врата друге димензије”, иако физичари испитују да ли неке честице упућују на њено постојање.

Извор: Б92

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Михаило Микић

11.04.2016 14:34

Људска радозналост може да доведе до уништења човјечанства. Број Звјери и свих ДЕМОНСКИ сила је 666. Према томе свака установа која у своме програму садржи број АНТИХРИСТА служи ђаволу а не Богу и народу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

11.04.2016 18:39

Ако хоцете знати како демон размисља,онд читајте Микићеве коментаре.

Name

Лијевцан

11.04.2016 15:00

"Све це бити како је записано а све је записано". Ко буде зив и ментално здрав,видјеце и разумјеце.

ОДГОВОРИТЕ