Додику слиједи позив да да изјаву тужиоцима

Главни тужилац БиХ Горан Салиховић рекао је да у овој правосудној институцији у овом тренутку не постоји предмет против предсједника Републике Српске Милорада Додика, али је додао да постоје предмети у којима постоји веза са Додиком. Додику ће, каже, бити упућен и позив да да изјаву тужиоцима.

Република Српска 10.04.2016 | 21:00
Додику слиједи позив да да изјаву тужиоцима

Неизвјестан кредит ММФ-а, у буџету Републике Српске све мање пара за редовне исплате корисницима.

Банке у Републици Српској зарадиле су на каматама у прошлој години милионске износе. У околностима када привреда пропада, расте сиромаштво, а банке зарађују велики новац – то је знак болесног економског стања, упозоравају економисти.

Шумско газдинство "Височник" из Хан Пијеска једно је од најуспјешнијих газдинстава у Српској са 16 милиона марака прихода, а општина Хан Пијесак једна је од најсиромашнијих локалних заједница у Републици Српској. Гдје и коме иду паре од шумског богатства Хан Пијеска?

"Прије тачно 75 година створена је монструм држава НДХ, највећа гробница Срба", истакао Вучић на комеморацији жртвама усташког геноцида.

Погледајте “Дневник 2” БН ТВ

БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Занимљиво...

10.04.2016 18:36

Грешка у наслову... Додику следи позив да да изјаву СВОЈИМ тужиоцима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

10.04.2016 22:37

Слазем се са констатацијом а то у народу само појацава бијес а он као да узива у томе....надам се неце јос дуго и надам се да це патити бар онолико колико пате породице унистене његовим похлепним потезима....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

13.04.2016 16:20

Додик Додик и опет Додик имали ишта да нема Додика

ОДГОВОРИТЕ