Народ да одлучи: будућност или прошлост

Премијер Србије Александар Вучић рекао је данас да је на грађанима Србије да одлуче о резултату, али да је, према посљедњим истраживањима које је добио, на ивици да изгуби изборе. "Наш народ треба да одлучи да ли је за будућност или прошлост, али је јасно да сви остали могу лако да се удруже у року од три минута и формирају Владу без нас", навео је премијер.

 

Србија 10.04.2016 | 20:57
Народ да одлучи: будућност или прошлост

Он се осврнуо на недавни инцидент између функционера ДС и присталиса СРС и рекао да је и тада он означен као главни кривац.

"Нема компромиса са онима који би да Србију врате у прошлост, у доба пљашкашких приватизација. Некима су ипак симпатични они који ме опсују, њима се то свиђа. Ја желим да пронађем што више људи који желе са нама да граде будућност, да, поштујући професоре и наставнике, изграде наш образовни систем", рекао је Вучић.

Он је навео и да неће бити лако ни послије 24. априла.

"Успјели смо да смањимо сиромаштво на 0,5 одсто по мјерилима Свјетске банке. Смањићемо још, о сиромашнима посебно водимо рачуна. Данас 60 одсто пензионера има веће пензије него икада, њима пензије нисмо дирали. Другима смо почели да враћамо на старо приходе. Пензионери ће имати стабилне и сигурне пензије. Људи морају да знају да их не би било да смо наставили да се понашамо онако неодговорно, завршили бисмо у банкроту као Грчка", рекао је он.

Премијер Србије истакао је да се суштински бори, јер види да је Србија на добром путу и да ће се овдје живјети боље.

"То није оптимистично, већ је реалистично, озбиљно и одговорно. Срамота ме је какве све глупости слушам у овој кампањи и кад чујем шта све причају они који би да се на сваки начин дочепају власти. Ја тако не могу, моје изјаве су озбиљне", навео је Вучић.

Премијер је поновио да га увреде које му упућује опозиција, али и садашњи коалициони партнери, ни најмање не погађају.

"Најбоље ми је кад ми људи из СПС и ДС вичу: "Вучићу, пед.ру" или "Лажеш, Вучићу". То ме не погађа, то је доказ њихове немоћи. Смета ми то што се неки праве да не виде све оно што је у овој држави другачије и боље. Они том мржњом себе уништавају", објаснио је он.

 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

црис

10.04.2016 12:39

Овај дели коментаре као да тек треба доци на власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гласач

10.04.2016 19:04

Без нервозе молим, свако је имао своју прилику, а народ је судија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

10.04.2016 19:06

Будућност сваког народа се гради на чврстим темрљима из његове прошлости. Народ који не позна своју историју Законом Живота је осуђен да је понавља. Због тога сви требају да знају да историја са нама није ни почела нити ће она са нама да заврши!

ОДГОВОРИТЕ
Name

родјо

10.04.2016 20:35

Интересантно,онај ко је дијелијо власт у прослости сад одредјује будуцност....!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

11.04.2016 02:48

Подрзављам Вуцица ако идемо у будуцност а да се не врацамо у прослост 1990 године па до 1995 сви смо као народи насе земље изгубили све фирме велике пољопривредни потенцијали пали имали смо сецеране зитне гиганте нико не размисља о производњи хране него како добити изборе и наставити у фотељама да прима плате за себе МОЛИМ ТЕ ВУЦИЦУ ЈА САМ ИЗ БиХ де да НАПРАВИМО НАЈБОЉЕ ЗА СВЕ НАС

ОДГОВОРИТЕ
Name

ос

11.04.2016 20:35

Ако си ти та будућност онда...

ОДГОВОРИТЕ