Мектић посјетио штрајкаче у Бањалуци

Министар безбједности у БиХ Драган Мектић посјетио је дјецу погинулих бораца и демобилисане борце који штрајкују у бањалучком парку "Младен Стојановић". Мектић је обећао да ће наставити борбу против криминала и корупције и да у тој борби неће бити поштедјених. То су од њега затражили и штрајкачи.

Република Српска 09.04.2016 | 21:54
Мектић посјетио штрајкаче у Бањалуци

Срамота је да се дјеца погинулих бораца, ратни војни инвалиди и демобилисани борци за правду боре киснући данима у парку у Бањалуци, рекао је министар безбједности БиХ.

Мектић напомиње да је огроман новац дат тајкунима из буџета Српске, а да су борачке категорије на маргини друштва.

Он је обећао да ће жестоко наставити борбу против криминала и корупције у Српској и БиХ.

"Сви појединци који су оштетили Републику Српску мораће да одговарају", рекао је Мектић у парку "Младен Стојановић".

У парку штрајкују дјеца погинулих бораца и демобилисани борци. Укупно њих шест. Његош Томић, који тражи посао, у парку је 53 дана, Данијела Седлар, кћерка палог борца која двије деценије чека стан, 51 дан.

Дјеца погинулих бораца затражили су од министра безбједности да настави са акцијама борбе против криминала и корупције у Српској.

Дјеца погинулих бораца која штрајкују у парку у Бањалуци најавила су да у штрајку остају док је актуелна ова власт у Републици Српској.

(БН ТВ)

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

камелеон

09.04.2016 14:39

И обећао им да ће бити хапшења великих риба, само док он одреди које су велике а које мале.Продаја магле је уносан бизнис за домаће политичаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тодор.

09.04.2016 14:55

ПОЗДРАВ СРПСКИМ МОМЦИМА.СВАКА ЦАСТ МИНИСТРЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репликар

09.04.2016 15:45

Ма да. Сто им није дао по 100 марака па подржао тако а не шупљом причом. Он док похапси велике рибе "паркаши" ће склапати од глади.

Name

висеград пор.погулог борца

09.04.2016 15:13

Знате ли колоко дјеце погинулих бораца има не ради, ради на надници да се прехрани и цути срамота га јавно реци нема хљеба. Тај Томиц два пропала брака, дјецу храни друга породица,узео подстицај процардо па ста он хоце јос обицни манипулант са 40 година сјетио се оца а кога његова дјеца да се сјете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

09.04.2016 15:17

Тако је Тодоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

висеград

09.04.2016 15:58

Засто он такав какав јесте и са којим правом преставља неписмен дјецу погинулих бораца, да је стварно цестит и постен па подрзала би га наса борацка која стварно помазе и хоце помоци дјеци него он Томиц лупез .Па ко за њега мозе реци да је постен зна се ста је прије 10 година било и која вриједност 8.000 км он потросио на проводе и кафане и сад јос трази. Не треба само њему дјелити има нас и других који смо у бједи заврсили високе сколе и нормално разумијемо ситуацију и кризу.То треба отјерати куци а потребу за помоц да трази из Борацкому Висеграду гдје га знамо и познајемо а не ту гдје се лазно преставља,па види сав народ де се здебљао утовио а преставља се као страјкује гладју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КГБЛ

09.04.2016 16:30

Истразите све везано за фирму Ланацо из Бања Луке,гарантујем да це бити медју ТОП аферама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гергелy

09.04.2016 17:55

Погледајте репортазу ББЦ из Висеграда из мотела,нецу реци како се зове сви знамо,јели су то борци за отадзбину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лела

09.04.2016 18:39

Казе страјкује гладју,како то за 53 и дјевојка 51 јос нису умрли кад страјкују гладју???? Ста је са борцима који су се борили за Републику Српску а нису погинули, њихова дјеца требају бити гладни јел'? Дају камп да станују,казу добили неку супу а има бораца који немају властити кров над главом!!! Тразе паре,станове јер су им оцеви страдали,тразе посао????!!! Па људи охладите ста би било кад би сви борци који нису погинули а исто борили се за РС тразили паре,станове страјком???? Једном несто добијете,и кад вам се паре потросе или ако у добијеном стану несто фали,идете у страјк???!!! И ви прицате о некој правди и како сте угрозени а по 100 пута добијали пакете помоци и једни те исти на листи увијек, па како вас није срамота и од Бога грехота, мислите ли на дјецу сто имате да се гријех неце вратити на њима или њиховим сљедбеницима???!!! Хтјели би да стално добијате паре на лијепе оци са рукама у дзепу???!!! Е па људи додјите памети,идите радите, градјевина физицки радници,дневнице идите у сезони на море, вани толико могуцности али не сви ви хоцете да будете радници у удобним фотељама. Фуј ви сте срамота свих бораца, да сте борци борили би се и радили и зарадјивали новац!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Девијант

10.04.2016 11:00

Други се не буне и не би требало да добију ништа. Они тразе своја права и боре се за њих.

Name

парк

09.04.2016 20:03

Све ми постаје симпатичнији Драган Мектић, посебан неки човјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс

10.04.2016 08:34

Које су то јајаре и паценици да су досли и овом момку Његосу рекли да су му као дали 8 000 км и сад довидјења!Па ста он мозе са тим парама??Њему нико није рјесавао стамбено питање нити је посао дао,нити могуцност да се послује у нормланом и фер окрузењу.Код нас грбави Додиг има хиљаду фирми и док се он подмири па онда они око њега ста остаје народу и Његосу???Како Његос са 8 000 км мозе да покрене посао или да прода свој производ??Подрска Његосу,Мектицу и свим момцима који су наставили борбу својих оцева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

само напред

10.04.2016 15:04

Кад ће на ред доћи Марко Павић???

ОДГОВОРИТЕ