Демонстранти траже оставку Камерона

Демонстранти који су се окупили испред резиденције премијера Велике Британије Дејвида Камерона у Улици Даунинг бр. 10 у Лондону захтијевају његову оставку.

 

Свијет 09.04.2016 | 13:50
Демонстранти траже оставку Камерона

Протести су избили као посљедица афере "Панама пејперс", у којима се помиње и породица Камерон и њихова родбина.

У четвртак је премијер признао да су он и његова жена продали акције за више од 30.000 фунти из фонда који је у Панами основао његов отац, који је преминуо 2010.

Протест ц́е бити прекинут тек након Камеронове оставке, изјавили су организатори протеста.

Извор: Спутњик

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

паметан народ

09.04.2016 12:32

То је паметан народ.Није давно неко паметан рекао да народ има власт какву заслузује.Енглези се дигли сто Камерун није платио порез.Код нас,покрадосе све зиво,узимају злато,купују насим парама виле по бијелом свијету и јос сам мало па це нам поцети вадити и оци зиве,ал дзаба народ вели нека нама насег Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

09.04.2016 12:52

Све си у праву. Оцигледно је да се прво као људи и као нација морамо ми мењати па да онда наступе и озбиљније промене по питању свих аспеката зивљења. Цини ми се, највеци проблем је сто је вецина људи онемогуцена да путује мало ван граница РС и Босне, па да мозе да види да у другим дрзавама ниста не пада са неба, народ ради, дрзаве их висе стите и помазу, а наса назалост има хоботнице на власти цији пипци су незаустављиви у похлепи и небризи за икога сем себе... Кад би се мало поредили садругима и видели ста је сустина дрзаве, и када би вецједном дигли глас а не само цекали "неког друго" да цисти за нама и сваљивали кривицу за све на.друге, не прихватајуци свој удео кривице за овакво стање, тиме би се вец несто покренуло и вец би било боље. Неслога и пасивност доци ценам главе, а и продавање образа за ситне паре, примера 50КМ за изборни глас... Људи, додјимо себи или нас неце бити у овој инаце лепој земљи, са лепом природом, природним богатствима и земљом где би се зивело као у рају, само да смо мало паметнији... Дзабе сто смо и лепа нација, од лепоте се не зиви, треба имати и мало вијуга...

Name

блука

09.04.2016 12:35

Ето ста је демократија и организација народа. Цовјек не плати порез на 30.000 фунти по народ одмах трази смјену, а нису ни гладни, ни боси. А овај нас задузи народ за 4 милијарде марака и пљацка банке па народ сути ко посран. Зато се казе да народ има управо онакву власт какву заслузује.

ОДГОВОРИТЕ