250 нових радних мјеста у Бањи Ковиљачи

У петак почиње пријављивање кандидата за рад у будућој фабрици кошуља у Бањи Ковиљачи, где се у кругу некадашњег "Новог дома", одвијају завршна уређења хале у које ће бити постављене најсавременије машине које у свету користе конфекционари.

Србија 06.04.2016 | 13:38
250 нових радних мјеста у Бањи Ковиљачи

Пријављивање кандидата ће бити сваког радног дана од 8-16 часова у кругу будуће фабрике, а не преко Националне службе запошљавања, саопштили су сувласници фирме СГН "Цамицие", Скарлет Дјокић и Милан Гатарић.

Они су објаснили да ће у фабрици, у старту, бити посла за 250 људи, "који че на посао доћи врло брзо, а док буде трајала обука број радника ће бити удвостручен".

Према речима Милана Гатарића, једног од сувласника, за радна места у будућој фабрици могу да конкуришу људи без обзира ког су заниманања, "јер је важно да хоће да раде и да су спремни за обуку у овој врсти производње".

Са Скарлет Дјокић и Миланом Гаратићем разговарала је и Велинка Тошић, народни посланик у Парламенту Србије, која се упознала са радовима на уредјењу погона и плановима ове фирме, која, како су најавили сувласници, у догледно време, треба да запосли укупно 500 људи овог краја.

БН ТВ (В.М.)

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар