Јелена није силована!

Супруг убијене певачице Зоран Марјановић прошао је други полиграф, а обдукцијом је утврђено да Јелена Марјановић није силована, сазнају “Вечерње новости“.

Србија 05.04.2016 | 11:20
Јелена није силована!

Такође, наведено је да је смрт наступила ударцима тупим предметом у главу, а у међувремену супруг жртве је прошао и друго полиграфско тестирање.

Он је у недељу, приликом првог полиграфа, био под утицајем седатива, те је супруг данас био подвртнут новим испитивањем.

Незванично, понављање је неопходно и јер је он током првог испитивања дао неке контрадикторне изјаве.

Полиграфско испитивање прошли су и Зоранови родитељи, као и син из првог брака.

Иначе, процурела је информација да је убијену певачицу Јелену Марјановић мајка звала док је трајала потрага за њом. Позвала ју је у два наврата. Након првог телефонског позива се нико није јављао, а последњи пут се са друге стране жице чула само тишина која је трајала 43 секунде.

Како је испричала Јеленина кума, певачица се први пут чула са мајком у суботу око 15 и 35, када јој је рекла да иде на трчање, након чега ће јој донети ручак, пошто је била болесна.

“Јеленина мајка је Јелену поново позвала у суботу после подне, око 10 до 5, када јој је одбијен позив. Пола сата касније, у 17 и 20, мајка је позвала још једном. Тада се неко јавио на телефон, али се са друге стране чуо мук, који је трајао 43 секунде“, рекла је Јеленина кума.

Јеленин мобилни телефон пронађен је око 5 сати ујутру, само 30 метара од места на ком је, сатима касније нађено њено тело.

Поред телефона полиција је пронашла и патике, шналу и тренерку.

Извор: Вечерње новости

Коментари / 0

Оставите коментар