''Хорде зла'': У Бањалуци све ОК, у Федерацији БиХ хорор!

По повратку са дербија у Бањалуци између Борца и Сарајева (0:1), навијачи првака Босне и Херцеговине брутално пребијени од полиције Зеничко-добојског кантона!

Фудбал 04.04.2016 | 18:40
''Хорде зла'': У Бањалуци све ОК, у Федерацији БиХ хорор!

У граду на Врбасу, Хорде зла нису имале никаквих проблема, али је према писању "Дневног аваза" услиједио прави хорор по повратку кад су навијаче од полиције Републике Српске преузеле колеге из Зеничко-добојског кантона.

"У Бањалуци је било све коректно, али након што смо напустили Републику Српску, преузела нас је полиција ЗДК и зауставила на једној ливади. Стварно не знам гдје. Услиједио је хорор, а заиста не знам због чега", изјавио је навијач Сарајева за сарајевски дневник.

Према његовим ријечима, скоро два сата око 150 припадника "Хорди зла" задржано на том мјесту и сво вријеме били физички и психички малтретирани од полиције.

"Полицајци су носили фантомке на главама. Изводили су нас једног по једног и ударали. Користили су електрошокове, пендреке, шаке...Два сата смо лежали на ливади с рукама на леђима. Неке су ударали ногама у главу и псовали им сарајевску мајку. Претресли су сваког и како сам видио никог нису ухапсили. Заиста не знам разлог полицијске репресије", додао је члан "Хорди зла".

ПОЛИЦИЈА: ЗАСЛУЖИЛИ СУ ГОРЕ!

Из полиције ЗДК су најприје истакли да "нема потребе" за ширењем приче, а потом нагласили да су "навијачи Сарајева" заслужили горе батине!

"Заслужили су и горе батине. Ишли су из правца Теслића и стали на једну бензинску пумпу из које су покрали намирнице и бацили коктел. Потом су се упутили према Жепчу, па потом кренули назад према Добоју. Полиција је након тога предузела одређене радње. Једна особа је лишена слободе а касније и пуштена", изјавио је за "Аваз" дежурни оперативац полиције ЗДК.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Стево

04.04.2016 17:32

Српска је демократска дрзава а не ко комсије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјед Мраз

05.04.2016 06:15

И ја сам Рамбо