Видео: "Змај" на листи најомраженијих фудбалера!

Француски "Франс фудбал" објавио је резултате анкете "10 најомраженијих фудбалера данашњице" по избору тамошњих навијача на којој се нашло име и једног репрезентативца Босне и Херцеговине.

Фудбал 07.04.2016 | 12:40
Видео: "Змај" на листи најомраженијих фудбалера!

Љубитељи фудбала у Француској у анкети угледног спортског листа "Франс фудбал" су одабрали 10 "најомраженијих" фудбалера.

На првом мјесту и послије 10 година од инцидента је Италијан Марко Матераци, који је у финалу Мундијала у Њемачкој испровоцирао Зинедина Зидана, због чега га је актуелни тренер Реал Мадрида ударио главом у груди.

Зизу је искључен, па су "триколори" остали са десеторицом у пољу и омогућили "азурима" да на крају освоје титулу.

Французи не воле ни своје сународнике Самира Насрија, Матјуа Валбуену, Франка Риберија и Патриса Евру, а интересантно је да је на шестој позицији некадашњи њемачки голман Харалд "Тони" Шумахер, чији је дивљачки старт сломио ногу Патрику Батистону на Свјетском првенству 1982. године у Шпанији.

Насри се нашао на удару јавности због лоших партија у националном дресу, Валбуена је на мети због секс снимка, а Рибери због афере са проституком Захиом Дехар, поријеклом из Алжира.

Седмо мјесто "освојио" је Тијаго Мота, Италијан из Пари сен Жермена због ударања фудбалера Олимпика из Марсеја, док се пензионисани француски фудбалер Фабрис Фиорезе из екипе Троа на неславној листи нашао због симулирања.

На деветом степенику је Бразилац Брандао због "главомета" Тијага Моте, а на посљедњој позицији 10 најгорих нашао се репрезентативац БиХ.

Погодили сте, ријеч је о Емиру Спахићу.

Дефанзивац Хамбургера је због свог темперамента правио много проблема гдје год да је играо. У Француској је био члан Монпељеа и колико је био "фин" најбоље говори изјава тадашњег предсједника француског клуба да "више ниједан играч из БиХ неће играти у Монпељеу".

ТОП 10

1. Марко Матераци
2. Самир Насри
3. Матју Валбуена
4. Франк Рибери
5. Патрис Евра
6. Харалд Шумахер
7. Тијаго Мота
8. Фабрис Фиорезе
9. Брандао
10. Емир Спахић

Коментари / 0

Оставите коментар