Посланица напустила СНС и прешла у СНП

Велинка Тошић, народна посланица СНС из Лознице, која је, по тој функцији била и члан ГО те странке, јуче је узела исписницу и приступила је Српској народној партији Ненада Поповића.

Србија 29.03.2016 | 15:05
Посланица напустила СНС и прешла у СНП

Тошићева је, јуче, у просторијама ГО СНП у Лозници, представљена јавности, како је рекао Саво Стевановић, председник ГО СНП, "велико појачање и као искусни политички делатник и као личност".

Она није на листи кандидата ни за једну функцију.

Тошићева је рекла да је у СНС била од 2008. године. У странку Ненада Поповића ушла је, како каже, јер су људи из ње препознали њене квалитете и досадашњи рад, спремна да допринесе даљем раду на стварњу повољног амбијента за развој града како би Лозница био град у који ће се, због посла, долазити, а не град из кога ће се излазити".

Тошићева је навела низ активности који је као народни посланик чинила, од рада у парламенту, до деловања на терену, од помоћи људима су били угрожени од поплава, до хуманитарног рада, привлачења драгоцених партнера из земље и иностранства за град и крај.

Све активности, које је, како каже, јуче навела и које није навела, "нису биле вредноване на прави начин од повереништва СНС у Лозници".

"Схватила сам да људи који су вредни, радни и одани, одговорни и имају видљиве резултате иза себе и не заснивају свој рад на рекла-казала нису пожељни у повереништву СНС у Лозници", нагласила је Тошићева.

"Све што сам радила, радила сам у интересу странке и грађана користећи лични ауторитет и познанства.

(БН/В.М.)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Цхупс

29.03.2016 22:33

То сто сте ви схватили није само у Лозници него и у цијелој БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОМСИЈА

30.03.2016 20:02

Зене су родјене да мјењају! ја бих исао али немам куд?

ОДГОВОРИТЕ