У Звезди одушевљени гостопримством у Бијељини!

Челници Црвене звезде очекивано нису скривали задовољство после одигране утакмице против Звијезде 09 на Градском стадиону у Бијељини пред 5.000 људи.

Фудбал 28.03.2016 | 21:20
У Звезди одушевљени гостопримством у Бијељини!

Председник црвено-белих Светозар Мијаиловић је најавио даљу сарадњу клуба и Етно села Станишићи, где су се црвено-бели припремали.

- Фантастично! Види се да је ово фудбалски град, много младог света је било на утакмици, а оно што посебно нас звездаше импресионира јесте приврженост Црвеној звезди. Овде је задовољство доћи и верујем да ће Звезда наћи интерес да овде формира једну од својих база, јер ово подручје даје велики број играча који су се афирмисали у Црвеној звезди. Лука Јовић и Михаило Ристић су неки од тих момака, као и надолазећи Дејан Јовељић који ће, надам се, доћи и до сениорског тима - истакао је Мијаиловић.

Генерални секретар Звезде Звездан Терзић је рекао да клуб мора да наставља да долази у Републику Српску, јер на тим просторима има много навијача.

- Драго ми је што смо могли да дођемо овде и да одиграмо утакмицу у Бијељини. Присуствовали смо спектаклу, био је прелеп амбијент пред 5.000 људи. Црвена звезда мора да настави са доласцима у ове крајеве, где људи много воле клуб. То је наша обавеза, мисија, и увек ћемо то практиковати када будемо у могућности. Морам да одам велико признање ФК Звијезда 09 на организацији ове утакмице, господину Борису Станишићу на свему што је урадио за овај регион у вези са инфраструктуром и у перспективи планирамо сарадњу наше Омладинске школе и фудбалског клуба Звијезда 09 - јасан је Терзић.

Коментари / 0

Оставите коментар