Тамара Еклстон: Не разводим се

Након што су светски медији пренели вест да је богата наследница Тамара Еклстон оставила супруга Џеја Ратленда због наводне умешаности са нарко мафијом, најстарија ћерка власника Формуле 1 огласила се на Инстаграму, како би негирала те наводе.

Забава 28.03.2016 | 13:59
Тамара Еклстон: Не разводим се

За вашу инфомацију, не разводимо се - написала је Тамара у коментару уз објаву на којој је писало "Ако нешто не видиш властитим очима или не чујеш властитим ушима, онда немој измишљати својим малим мозгом и ширити то својим великим устима".

Повод за овакав Тамарин гест је прича коју је недавно објавио британски таблоид "Тхе Сун", а у којој се тврди да је Тамара оставила супруга након што је сазнала да је помагао дилеру кокаина, Џејмсу Таранту да побегне из Енглеске. Као доказ у прилог тврдње о разводу, таблоид је навео да се богата наследница упутила на одмор без пратње супруга.

Међутим, и ту тврдњу Тамара је негирала када је на Инстаграму означила Лондон као локацију на којој се тренутно налази, а породица је заједно прославила католички Ускрс. Иначе, Тамара и Џеј имају двогодишњу ћерку Софију.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар