Саво: Фали нам позитиван безобразлук!

Потпредседник ФСС тврди да су садашњи репрезентативци "превише добри" у поређењу са његовом генерацијом.

Фудбал 28.03.2016 | 09:20
Саво: Фали нам позитиван безобразлук!

Саво Милошевић прати репрезентацију Србије из меча у меч, уверен је да има напретка и да резултати доброг рада морају да дођу.

Уочи гостовања у Пољској подигло се много "прашине" због изјава Душана Тадића и Немање Гудеља, који су оптужбама на рачун селектора дали нову димензију бескрајној дискусији о разлозима посртања националног тима.

Борбеношћу на утакмици у Познању (0:1) и путем изјава које су уследиле, "орлови" су покушали да увере како односи у репрезентацији нису нездрави и да селектор Радован Ћурчић има подршку.

Милошевић за "Спортски журнал" тврди да је заиста тако и да имамо групу играча за пример.

"Неколико пута сам рекао да проблем ове екипе није лоша атмосфера. Ови момци су у неким стварима и превише добри, у поређењу са мојом генерацијом. Њима можда недостају дрчност и безобразлук у позитивном смислу, али то може и да се научи", поручио је потпредседник ФСС.

"Мени је битно да су то добри момци. Трпе притисак и понижења, стоички издржавају многе лажи изнесене на њихов рачун. Ових дана раде феноменално и уверен сам да ће им се то вратити".

Саво каже да је од последњих пет утакмица само она против Чешке "једним делом била спорна".

"Промене које смо делом направили позитивно су утицале на екипу. Добили смо нову енергију, а највећа добит је што сам на лицима играча после Пољске видео задовољство како су одиграли. Коначно су схватили да могу много више", завршио је Милошевић причу за "Журнал".

"Орлови" су у суботу поподне допутовали у Талин, а утакмица против Естоније на програму је у уторак од 18 часова.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Фали њима много шта

28.03.2016 08:22

Фало њима Саво фудбалски квалитет који никада неће имати

ОДГОВОРИТЕ