"Пјанић је ниво изнад осталих"!

Шпански фудбалер Јаго Фалке (26) је у разговору за један римски магазин изјавио да га је по доласку у Рому највише импресионирао репрезентативац Босне и Херцеговине Миралем Пјанић.

Фудбал 29.03.2016 | 08:40
"Пјанић је ниво изнад осталих"!

Фалке је у "вјечни град“ стигао прошлог љета из Ђенове, а на питање ко га је од саиграча у Роми највише импресионирао, одговорио је:

"Пјанић. Добро сам га познавао, али сада када тренирам са њим могу да кажем да је он другачији од осталих. Он једноставно има нешто више, он је играч на вишем нивоу изнад нас осталих".

Шпанац је доласком Лућана Спалетија на мјесто тренера умјесто Луиса Гарсије пао у други план, али за то је крива и повреда која га је одвојила од терена мјесец дана.

"Свако има своје методе рада. Говоримо о два велика тренера, који су радили одлично гдје год су били. Истина је да код Спалетија немам превише простора за игру. Међутим, повреда ме одвојила од тренинга мјесец дана, тако да очекујем да ћу полако добијати све више шанси да играм. Само морам то прихватити и радити на томе да тренер промијени своје мишљење, доказујући му да се може ослонити на мене", рекао је Фалке.

Љевокрилни фудбалер је ове сезоне за Рому одиграо 15 утакмица и постигао два гола. Иако му је тек 26 година промијенио је много клубова. Између осталих био је у Јувентусу, Тотенхему, Саутемптону, Рајо Ваљекану...

Коментари / 0

Оставите коментар