Сјеверна Кореја пријети Сједињеним Државама

Северна Кореја објавила је нови монтирани пропагандни снимак под називом "Последња шанса" на којем се приказује нуклеарни напад на Вашингтон.

Свијет 26.03.2016 | 18:20
Сјеверна Кореја пријети Сједињеним Државама

У четвороминутном снимку се види лансирање нуклеарне ракете са подморнице ка Вашингтону, а на крају снимка види се америчка застава у пламену, пренео је АФП.

Снимак приказује историју америчко-корејских односа и завршава се дигитално обрађеном сценом у којој се види ракета како пролази кроз облаке, враћа се на земљу и пада испред споменика Абрахаму Линколну у Вашингтону.

Зграда америчког Капитола експлодира и појављује се порука на корејском језику: "Ако америцки империјалисти помере и један милиметар ка нама, ми ћемо их одмах гађати нуклеарним оружјем".

Северна Кореја је такође упозорила Јужну Кореју да ће напасти председничку палату Сеула уколико се јужнокорејска председника Парк Геун-Хје не извини свом северном суседу због "издаје", пренео је АП.

Северна Кореја у ултиматуму, који је издала Корејска народна армија, а пренели државни медији, захтева се и да јужнокорејска председница јавно погуби званичнике одговорне за, како се тврди, планове за напад на њихово руководство.

Извор: Б92

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мд

26.03.2016 17:58

Помози Бозе да овај опали јебем им кеву каубојску

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре МД

26.03.2016 18:18

Та, засто се здраво једис.

Name

Даидза

27.03.2016 11:28

Опет гладни.

ОДГОВОРИТЕ