Овако ће изгледати прослава Брениног сина

Виктор Живојиновић, најмлађи син певачице Лепе Брене и Бобе Живојиновића, прославиће гламурозном журком 18. рођендан.

Забава 26.03.2016 | 07:30
Овако ће изгледати прослава Брениног сина

А да ће се пунолетство најмлађег Живојиновића дуго памтити јасно је још сада када је у фази припреме.

Тачније, рођендан најмлађег Живојиновића пратиће и расвета која се посебно ради за ову прилику, сценографија која до сада није виђена, али и комплетно преуређење Импулс хола у најелитнијем хотелу Краун Плаза у Београду. Мајстори раде вредно последњих десет дана јер ваља преуредити простор на ком ће се окупити најугледније званице из свих друштвених сфера које ће се појавити на овом престижном слављу.

Будући да званице броје у неколико стотина гостију рођендан најмлађег Живојиновића славиће се на невероватних 2500 квадратних метара!

Специјално за ову прилику израдјене су и мајице са Викторовим ликом и симпатичним натписом, гастрономске делиције надгледа комплетан тим кувара, а званице ће, иако се чувају у најстрожој тајности, бити људи који припадају светској бизнис елити, али и најеминентнији естрадни посленици, као и бројна фамилија породице Живојиновић која је за ову прилику дошла из свих крајева света.

Присуство светски познатих успешних људи из свих друштвених сфера, не треба да чуди будући да су Брена и Боба припадници светског џет сета дуги низ година.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар