Толе узвраћа Терзи: Вратите то што сте отели!

Председник ФСС Томислав Караџић обратио се саопштењем у ком одговара Звездану Терзићу за учестале нападе у последње време.

Фудбал 25.03.2016 | 23:45
Толе узвраћа Терзи: Вратите то што сте отели!

Караџић је поручио да је један од његових доприноса фудбалу што људима попут Терзића није дозволио да уђу у ФСС, јер "за њих тамо никада и неће бити места".

Прве човек Савеза каже да је Терзићев интерес увек био само "узети, отети, продати, претити, наместити."

Саопштење преносимо у целости и без измена:

"Лице са потернице, човек против којег се води процес због малверзација у фудбалу, особа која је годинама бежала од правде, сада у Србији држи предавање студентима (!?) и поново инсинуира, обмањује и лаже, плашећи се своје ружне прошлости.

И неће институција ФСС из које је побегао на „усавршавање“, да било шта објашњава. Не, ни њему, ни онима који годинама продају младе српске играче као бело робље, многима свесно уништавајући каријеру. Бахатост и алавост човека који од фудбала годинама само отима остављајући иза себе језиву пустош, канцер су српског фудбала. Од те истине бегунац не може да побегне. Где год да је био свих ових година и шта год да је радио, интерес му је био само лични. Узети, отети, продати, претити, наместити.

У то блато ни ја, ни нико из институције ФСС на чијем сам челу, неће да се ваља. Ружно лице српског фудбала зна и може да функционише само у хаосу који стварају људи његове биографије.

Клубови су осиромашени и задужени, а ви сте се обогатили.

Мој став је јасан, вратите клубовима оно што сте им отели, ако сте милионе потрошили, продајте виле које сте саградили по Дедињу.

И на крају, завршавајући свој осмогодишњи мандат сматрам да је један од мојих доприноса фудбалу што таквим људима нисам дозволио да уђу у ФСС, јер за њих тамо никада и неће бити места.

Толико за ову прилику.

25.03.2016."

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Драган

26.03.2016 01:46

Браво Толе

ОДГОВОРИТЕ