Забранили трибине за Ђоковићеве навијаче!

Навијачи из Србије, који су спречени да дођу до карата за Ролан Гарос, доставили су нам доказе да су их организатори преварили.

Свијет 25.03.2016 | 14:20
Забранили трибине за Ђоковићеве навијаче!

Подсећамо да, организатори Ролан Гароса нису дозволили љубитељима тениса који су резервисали карте за Френч опен да их купе само зато што долазе из Србије. Организатори су то правдали техничким проблемима.

Француска амбасада у Србији саопштила је у четвртак да су организатори Ролан Гароса имали техничке проблеме, али да су они сада отклоњени, тако да ће навијачи из наше земље моћи да купују карте за овај тениски турнир.

Међутим, Курир је дошао до информације да нису у питању технички проблеми.

"Давно сам резервисао карте за полуфинале и финале Ролан Гароса. Своје обавезе сам прилагодио том датуму, а и одмор сам испланирао да бих могао да будем у Паризу. У среду сам дошао на ред да купим путем интернета улазнице.

Међутим, одбијен сам. Покушала је моја супруга са друге картице из Србије, али није било могуће. Исто су покушали и моји пријатељи. Такође су и они одбијени. Да напоменем истог дана сам купио карте за улазак у комплекс Ролан Гароса. И питам се ако су били технички проблеми како је могуће да се купе карте за комплекс, али не и за трибине. Контактирао сам сервис Ролан Гароса и затражио да ми врате моје карте са резервације", прича овај разочарани љубитељ тениса и наставља:

"Рекли су ми да је то је немогуће јер су наше карте продате. Тако да су успели у ономе што су и желели, српских навијача неће бити на полуфиналу и финалу Ролан Гароса. Огорчен сам што тако поступају са нама. Сада једино могу да уђем у комплекс и да евентуално из неког кафића пратим мечеве полуфинала и финала, јер не могу на трибине. Који је сада смисао да идем у Париз и да из кафића пратим Новакове мечеве".

Како су у четвртак саопштили организатори улазнице за Ролан Гарос моћи ће да се купе у претпродаји до 13. априла путем званичног сајта, а контигент ће бити у продаји и 4. маја.

"Како сам сазнао мали број улазница ће бити у продаји. Питање је да ли ћу уопште да дођем на ред. Поново су нас израдили", каже овај огорчени навијач, који нам је доставио доказ да је примљена уплата за комплекс Ролан Гароса.

Ђоковић је раније најавио да му је освајање Ролан Гароса један од приоритета ове сезоне. Новак никада није освојио Френч опен и зато му је неопходна подршка великог броја навијача.

Ролан Гарос ће бити одржан од 22. маја до 5. јуна.

Извор: Курир

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Надал

25.03.2016 14:32

Кмееееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОО7

25.03.2016 15:05

Отклоњен проблем преко Француске Амбасаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мисел

25.03.2016 15:08

Французи су увек били го.на, авангардна го.на!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

25.03.2016 15:24

Гарант с разлогом нису дзабе забранили

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

25.03.2016 16:25

Знаци Новак је вец у финалу. Супеер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подрска Нолету

26.03.2016 09:49

Нису они изгледа цули за српски инат.Победице Новак и без српске публике.

ОДГОВОРИТЕ