Зајечар: Младић се удавио у бари!

Након епилептичног напада који је доживео, Дејан Стевановић (24) из зајечарског села Грлиште, пао је у лицем бару поред чесме у близини сеоске цркве и – удавио се!

Свијет 25.03.2016 | 13:20
Зајечар: Младић се удавио у бари!

акон епилептичног напада који је доживео, Дејан Стевановић (24) из зајечарског села Грлиште, пао је у лицем бару, дубоку око 15 сантиметара, која се направила од воде која је истицале из чесме у близини сеоске цркве и – удавио се!

"Видели смо да неко лежи крај чесме", казали су нам младићи који су пронашли Стевановићево тело. "Пришли смо и угледали човека, коме је лице било уроњено у бару".

Младићи су Стевановићу одмах указали прву помоћ. Међутим, како се испоставило, он је већ био мртав.

"Невероватно", у шоку су наши саговорници. "Да је неко био у близини, када је Дејан доживео епилептични напад, сигурно се не би све овако завршило. Па, Стевановић је само лицем био загњурен у воду".

Како се испоставило, Стевановић је доживео напад епилепсије након што је кренуо на оближње језеро да пеца. Поред његовог тела полиција, која је одмах изишла на лице места, пронашла је риболовачки прибор.

"Лекар мртвозорник је само могао да констатује да је смрт наступила услед утапања. Због тога и није наложена обдукција", сазнајемо од надлежних.

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар