Радоњић: Без тренинга до доброг издања у Краснодару!

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да екипа осећа умор од напорног пута и тешких утакмица, али да се нада добром издању на гостовању Локомотиви.

Кошарка 23.03.2016 | 22:45
Радоњић: Без тренинга до доброг издања у Краснодару!

Црвено-бели су у среду око четири сата после поноћи дошли из Загреба, где су победили и елиминисали Цедевиту у полуфиналној серији АБА лиге, а већ од 11.30 сати отпутовали су за Краснодар.

"Наравно да смо задовољни великом победом и испуњавањем великог задатка који смо зацртали у овој сезони. То задовољство мора да искористи у изузетно отежаним околностима, великог броја мечева и напорног пута, а сада и са минималним временом на располагању, како бисмо се припремили за Локомотиву", рекао је Радоњић.

Црвена звезда има прву 'меч лопту' да тријумфом у Краснодару пласира у четвртфинале Евролиге, пошто се налази на другом месту Е групе Евролиге са скором 7-4, који има и Локомотива.

Радоњић поручује да Локомотива има веома јак састав, који бележи одличне резултат ове сезоне.

"Близу су пласмана у цетвртфинале и имају изузетне индивидуалце. Није једноставно, не знамо у овом тренутку ни када ћемо доћи у хотел у Краснодару током ноћи, да ли ћемо уопште стићи да одрадимо један тренинг у дворани. Али, покушаћемо да претворимо цео амбијент у издање које може да буде добро. И да је све у најбољем реду, сигурно да би нас чекао тежак задатак у Русији".

Центар Маик Цирбес истиче да су сви у тиму фокусирани и да нема времена за умор.

"Одиграли смо јако тешку утакмицу у Загребу, јесмо уморни, али смо сви свесни у каквој смо ситуацији и у каквој можемо да будемо ако остваримо добар резултат и победимо", јасан је био Немац.

Утакмица 12. кола Топ16 фазе Евролиге између Локомотиве и Црвене звезде игра се у четвртак од 18 сати у Краснодару.

Коментари / 0

Оставите коментар