Богољуб Карић: Купио сам Нову ТВ

Српски бизнисмен, који је тренутно живи у Белорусији, најављује да ће телевизија бити иста као чувена БК ТВ, а подршку је добио од својих бивших заштитних ТВ лица.

Србија 22.03.2016 | 22:49
Богољуб Карић: Купио сам Нову ТВ

Богољуб Карић потврдио је писање Курира с почетка фебруара ове године и признао да је постао власник Нове ТВ!

"Купили смо ТВ Нову, која поседује најсавременију опрему у Србији. Телевизија ће бити иста као БК ТВ, имаће своје ауторске емисије, политичке и економске. Мислим да би рад требало да крене у септембру", рекао је српски бизнисмен с тренутним пребивалиштем у Минску за један београдски дневни лист.

Ова информација обрадовала је многе грађане, али и некадашња заштитна лица БК телевизије, који су пуни речи хвале за овај Карићев пројекат.

"БК ТВ била је епицентар једне медијске, друштвене и политичке епохе. Успешне генерације људи који су радиле на БК и стварале је, расле заједно са телевизијом, водеће су данас у медијима. Не треба занемарити да та телевизија и после 10 година од гашења недостаје гледаоцима. Верујем да с таквом репутацијом, али и са новим идејама, има прилику да заузме значајно место на тржишту", рекао је Зоран Баранац, директор информативног програма ТВ Прва.

С њим се слаже и водитељ и аутор Вања Булић, који рад на телевизији браће Карић описује као најбољи период у каријери.

"У професионалном смислу то су била сјајна времена, што се тиче пуне слободе коју сам као уредник Забаве имао, као и односа с газдом. Без размишљања бих прихватио Карићев позив да поново сарађујемо" каже Булић за Курир.

ТВ БК основана је у децембру 1994. године и уживала је велику популарност. У мају 2006. године телевизија је изгубила лиценцу за емитовање, а касније је и угашена.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Богољуб

22.03.2016 19:48

Браво господине Карицу! Само напред.Добија ли РТС конкуренцију?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

23.03.2016 06:42

Ево сад це ти Кариц одговорити...само да упали рацунар ;) :Д