Мушке хостесе на Сајму аутомобила 2017. године?

Уместо хостеса на Сајму аутомобила у Београду следеће године могли би да се смеше „хостови“! Циљ је да се привуче све више жена посетилаца, каже маркетинг директор Београдског сајма Александар Ивковић и истиче да овогодишњи слоган „Шта жене чини срећним“ није сексистички.

Занимљивости 18.03.2016 | 14:00
Мушке хостесе на Сајму аутомобила 2017. године?


Слоган овогодишњег Сајма аутомобила „Шта жене чини срећним“ наставак је прошлогодишње кампање где су мушкарци били у првом плану.

Маркетинг директор Београдског сајма Александар Ивковић каже да је циљ те кампање да се популаришу жене као возачи и да се подстакну да у што већем броју посете сајам.

„Слоган 'Шта жене чини срећним' није сексистички, њиме смо желели да укажемо на то да жене доносе одлуку о куповини аутомобила, када је у питању боја, дизајн, за разлику од мушкараца, гледају на друге ствари“, рекао је Ивковић Тањугу.

Подсетио је да је прошлогодишњи слоган био „Место на коме мушкарци плачу од среће“, као и да мушкарци, према његовом мишљењу, више пажње обраћају на перформансе, сервис, техничке ствари, док жене, сматра, конкретно доносе одлуке када је у питању куповина.

„Нико од нас не може да пренебрегне чињеницу да су жене возачи и логично је да се на тај начин обрати пажња на то. Београдски сајам управо овом кампањом жели да популарише жене као возаче и да у што већем броју посете Београдски сајам, на који су више него добродошле“, рекао је Ивковић.

Према његовој оцени, одлична је идеја да уместо хостеса буду „хостови“, када су већ жене у првом плану. Такође, најављује да ће размислити више о тој теми за следећу годину.

„То може да буде питање мало више за наше излагаче, који су се потрудили да направе посетиоцима избор и по питању попуста и очекиваних и неочекиваних изненађења“, закључио је Ивковић.

РТС

Коментари / 0

Оставите коментар