Браво! Раде Крунић – примјер правог професионалца!

Бивши фудбалер Доњег Срема и чачанског Борца Раде Крунић пример је како би требало да се понаша професионални фудбалер.

Фудбал 16.03.2016 | 11:20
Браво! Раде Крунић – примјер правог професионалца!

Сведоци смо честих испада фудбалера који због свог ега често улазе у сукобе са тренерима и селекторима уколико не добију шансу у тиму.

То није случај са Крунићем који је у последњем тренутку испао из састава Босне и Херцеговине за пријатељске утакмице крајем марта.

Иако је селектор БиХ Мехмед "Меша" Баждаревић прво најавио позив за Крунића у први тим, што би за младог везисту Емполија био деби у дресу "Змајева", он га је у последњем тренутку позвао и рекао да ипак неће бити у саставу за мечева са Луксембургом 25. и Швајцарском 29. марта.

Крунић је на ту одлуку реаговао веома зрело с обзиром на своје године и неке друге фудбалере.

"Иако сам првобитно био планиран на списку селектора Баждаревића и чак је мој клуб објавио да сам добио позив, синоћ ме је назвао селектор и објаснио да нећу добити позив због неиграња на последње две утакмице. Као професионалац прихватио сам ову одлуку селектора. У будућности ћу се још више трудити како бих добио позив", огласио се Крунић на Фејсбуку.

Крунић је ове сезоне одиграо 12 утакмица и постигао један гол за Емполи у Серији А.

Каријеру је почео у Сутјески из родне Фоче, 2013. је дошао у Доњи Срем из кога је после само годину дана отишао у Хелас Верону.

Тамо није добио ниједну шансу, па се вратио на позајмицу у Пећинце, а онда прошле године прешао у Борац, иако се спекулисало о интересовању Партизана и Црвене звезде.

Летос је потписао уговор са Емполијем.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Драгољуб

16.03.2016 10:56

Србине или играј за Србију или не играј,не срамоти прадједове

ОДГОВОРИТЕ