Умјесто трубача, В8 дочекује сватове?!

Призор младенаца и сватова које након изласка са церемоније венчања испред катедрале светог Павла у Лондону дочекује турирање мотора и дрифт Форд Мустанга не виђа се сваког дана.

Свијет 15.03.2016 | 13:20
Умјесто трубача, В8 дочекује сватове?!

Не, није у питању ексцентрични младожења, заљубљеник у спортске аутомобиле, који жели да венчање прослави на себи својствен начин, већ снимање једне од нових епизода серијала Топ Геар.

Уколико још увек нисте препознали његов класични модификовани Мустанг В8, за воланом се налази професионални возач и каскадер Кен Блок, док је на месту сувозача амерички глумац и један од нових водитеља чувеног аутомобилског шоу програма, Мет Лебланк, који је на Инстаграму поставио фотографију са сета.

Снимање у срцу Лондона привукло је и бројне аутомобилске фанове, а један од њих поставио је на Тwиттеру неколико видео клипова на којима се виде Кен Блок и Лебланк.

 

 

 Међутим, нису сви били одушевљени тиме што се снимање оваквих сцена одвија у старом језгру Лондона. Многи Британци били су згрожени призором спортског аутомобила који оставља трагове гума по улицама у непосредној близини културних и историјских споменика и грађевина.

У острвским медијима се подигла велика прашина, па се један од водитеља емисије Топ Геар, Крис Еванс, јавно извинио житељима Лондона у име Лебланка и читаве екипе.

 

Коментари / 0

Оставите коментар