Пилица и Локањ: Протест демобилисаних бораца

Више од тридесет демобилисаних бораца и мјештана зворничких насеља Пилица и Локањ, данас су, у знак незадовољства опхођења према дјеци породица погинулих бораца и ратних војних инвалида организовали протест. Указују, како кажу, на свакодневно понижење бораца и њихових породица и немогућношћу добијања било каквог посла. Огорчени су, како кажу, и сталном саботажом како локалне тако и власти на државном нивоу.

Република Српска 13.03.2016 | 20:00
Пилица и Локањ: Протест демобилисаних бораца

"Страначки се, без конкурса и адекватне школске дипломе запошљавају радници. Чист доказ је примање радника у Електордистрибуцију и Поште Српске у Пилици", каже Славко Стевановић, потпредсједник мјесног одбора Борачке организације Пилица и додаје:

"За вријеме рата, када се ратовало и гинуло сви смо ишли заједно, и нико никог није питао која си политичка странка, а сад кад треба да се запослиш сви питају да ли си и у којој политичкој странци".

Драган Стевановић, који је рањен два пута у протеклом одбрамбено-отаџбинском рату, каже да се треба укинути Биро за запошљавање.

"Зашто ће нам Биро? Човјек који је био један од најбољих бораца, сада ради у Црној Гори на дневницу и он мора доћи да се пријави на Завод и тиме изгуби три дана. Што се џаба пријављује кад се зна ко ће и када добито посао", пита Стевановић.

Протесту је присуствовао и предсједник Борачке организације из Зворника Лазар Ристић. Он је рекао да је пријем радника болна тачка Зворника.

"Тачно је да је странка моћна и да покушава да убаци своје људе на одређене позиције. Тачно је и да су борци с правом незадовољни. Борачка организација треба да се позабави овим проблемом мало ефикасније. Сматрам да се договором све може ријешити", каже Ристић.

(БН ТВ)

Коментари / 183

Оставите коментар
Name

Дз-Голуб

13.03.2016 12:56

Јели то Обрен скувао цорбу борцима"јунацине"

ОДГОВОРИТЕ
Name

данијел Драгицевиц

13.03.2016 14:28

Шта је било мишеви, не може паре и јаре. Добили сте за задње изборе по 100 км, добићете опет на јесен по 100 км и тишина. И да добили сте стадион у Пилици, а трава је екстра квалитетна.

Name

милан

13.03.2016 17:44

За дијела Драгицевица добра је трава,додји да пасес кад потросис она своја два милиона,само осеци нос да ти не смета. .л.

Name

Зикица Јовановиц

13.03.2016 18:17

За то игралисте опрано је неколико стотина хиљада парака, ако и и цитав милион. костало ко стадион Звијезде. Кад це на ред доци да се то испита. Село најбоље зна каква је ситуација и нису овдје дзаба досли. А зна се ко у Пилици командује вец десет година. Људима одрони и ријеке куце носе а они праве игралиста која реално не могу костати висе д 50 хиљада, а плацено је преко 500'000 Ал вазно је да на њему додје Додик са дрзавни хеликоптером и одрзи говор пред изборе и јос доведу Саву МилосевицаТо сви у Зворнику знају

Name

Цуј ти Њега

13.03.2016 19:09

Обрен њима кува цорбу и даје зрно по зрно, тако да не могу ни да га смијене ни да му се клањају. тај има изборни маркетинг који је од њега преписао и копирао и Дебели и Додик. Цовјек сељак, са купљеном дипломом а кроји политику у цијелом том крају. Никад није одговарао за проневјере сбог којих је био на суду. Ал доце вријеме да це се и за то рацуни полозити. Само полако

Name

Објетиван

13.03.2016 19:12

По овом бивсем задрузном дому у позадини мозес да видис какав је однос власти за дрзавну имовину. А и њега намјерно неце да поправе да би га поклопио тај Обрен са Зубоњом и приватизовао. А налазуи се на главном магистралном путу Зворник Бијељина и има релативно велику вриједност због полозаја

Name

xyx

13.03.2016 19:14

Стварно људи, на отварање игралиста сеоског досао је Додик са хеликоптрером ко Тито одрзо говор појео 2 кг јањетине и одлетио. Цувало га 50 специјалаца ко да је Гадафи са камилама. Пклонио се прању пара свог вјерног посланика Марковица. Пуј.... одвратни су гори од секте

Name

Гмл

13.03.2016 19:15

Е мој Зикице, ста си имао из математике? Немој прицати небулозе, разумíјес се као Марица у ... Свака марка се зна, ал' дзаба кад свако узме себи за право да лупа. Ви би зарасли у коров да тог Обрена није. Видјецу вас након Обрена како це вам бити и вама и тој Пилици. Све вам је обезбедио. Неки нису заслузили ни име да му помену. Нек се сакрију и цуте, пронацице се такви. Ово је прилика да појединци сваста лупетају јер је анонимно. Реците му у лице, или испитајте неке ствари на суду па тек онда прицајте. А не овако иза маске. Све фаце! Видите проблем у другом а никад у себи. Обратимо пазњу на ово.

Name

Одговор ГМЛ

13.03.2016 19:31

Е мој ГМЛ, сто се ти не представис правим именом кад си тако паметан. А мозда си и Обрен, ко зна. Не брини се прика, има ко зна одакле се игралисте финансирало само се цека моменат да се с тим изадје у јавност. сад је рано јер Обренови јос командују, ал неце дуго. Овим сто си рекао само си потврдио да је дрзава Обренова и Обренових Обрена Обрен. Како он мозе да помазе неком,. Јел из свог дзепа или од пара пореских обвезника. Ви који га браните само га укопавате

Name

Знам Све

13.03.2016 19:35

Ко по Пилици и зворницкој опстини асфалтита путеве. Е ту му се Обрен прикљуцио са фирмом која гради фудбалско игралисте и остале ископе, прекопе, насипе. Ко је тај Вукиц сто са Обреном има фирму. Мислите да се то не зна. Све се зна само се цека насих пет минута. Сто неурадисте пут до гробља него људи на рукама износе мртваце. А Плица је једно од највецих, ако не и највеце, село у зворницкој опстини

Name

ГМЛ

13.03.2016 19:59

Зикице, осим математике лосе стојис и са правописом. Лосе и капирас, тако да немам времена за тебе. Него књигу у руке и науци ста. Ја те поздрављам.

Name

Филип

14.03.2016 20:18

Неце тако несто прицати људи који нецему вриједе.То тако прицају они који ни себи немогу помоци а камоли другима.Као ни сто голуб гацан немозе себи помоци...

Name

кендзо,цоњо и славко

16.03.2016 05:14

Обрене,ми Вам се извињавамо.И ми смо зељни славе.Мислилисмо да је ово исправно али смо схватили да смо погријесили.Повриједили смо тебе а насу Пилицу смо оцрнили.Бицемо уз тебе јер без тебе смо нико и ниста.

Name

МИЦО

17.03.2016 08:56

НИСТЕ ОБРЕНУ НИ ДО ЦЛАНАКА! НЕДАЈ СЕ ОБРЕНЕ!!!

Name

Матиц

17.03.2016 17:24

Вецина људи из Пилице је за Обрена увјек била и бице. Ову групу цине све људи којима је једино алкохол у глави. Превисе су пица помјесали. Ајмо НА ОДВИКАВАЊЕ!!!

Name

Симо С.

13.03.2016 13:05

У овој Пилици само један цовјек одлуцује о свему. Народни посланик Обрен Марковиц. Дебелог и Додиков потрцкало који у том трцкарању добро омасти и своје бркове. Све је позапосљавао своје: зену и снају у Посту, брата у мјесну зајефницу, родјаке у Телеком итд. А није ни присмрдио ни на једно ратисте. Плацо људе да иду уз њега. Ту је и неки Драган Зубоња Миловановиц, који је у току рата похапо све из муслиманског села Сепак, а после рата поклопио задрузни дом као да му га је отац Дусан Зубоња, предратни сибицар и коцкар, правио. И људи то виде. Догорило им до ноката. Ал опет це у тој Пилици на следецим изборима СНСД да добије 100% гласова. Бог само зна како. Купе и гласаце и комисију и тако сваки избори. Тај Обрен све командије и обрадио је сваку куцу да за њега гласају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално Брате

13.03.2016 18:56

Па онај Маркет сто се види на снимку је управо од тог Зубоље Драгана који је прије рата као и његов отац био обицна сеоска каламуња, а сад је најбогатији захваљујуци сто плаца рекет локалним СНСДовцима а зна се којим на локалном нивоу

Name

Мирослав Н.

13.03.2016 19:03

Види Зубоњиног маркета сто направи на задрузном дому који је градио мој дјед и многи дјенови ових људи са снимка. Покрео и поклопио све а поцео тако сто је као ратни профитер покро стоку и мотоклутиваторе из околних муслиманских села. Присјело му дабогда

Name

сиљо

13.03.2016 19:14

Тако говоре само они сто мрзе Обрена,цовјека који је највисе уцинио за свој народ :-)

Name

За Сиљу

13.03.2016 19:42

Е мој сиљо. Бас га сиљиц. Ста је то Обрен уцинио за свој народ а да је из свог дзепа платио. Лако је тудјим к... глогиње млатити. Лако је будзетским парама путеве правити и запослајвати оперативу Дебелог а и своју. Сто не доведе један производни погон у Пилицу. Пет нових цркви направили на неколико квадратних километара (Кула, Баре, Сепак, Пилица, Главицице) а не могу онај оронули дом да поправе или да га бар срусе. Доводе мутну воду из Дрине у село, па се људи спрдају. Јос хоце да је наплацују а питај ја тебе СИЉО, ције је комнално предузеце и ко це то да има користи од замуцене воде. Иди питај избјеглице на Брањеву како су задовољни. Колико су дали гласова СНСД-у на прослим изборима а и ти су покрадени, Љди паметни а не ко ови Пилицани који се изгледа тек сад поцели бинити.

Name

Гудало

13.03.2016 13:06

Под хитно смијенити Савчића, он незна да се избори за права бораца, већ се дао у политику подрске опозицији срам га било, а био је частан борац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ГУДАЛО

13.03.2016 14:57

Гудало што ниси ништа гудалио у прошлих 8.година док је био предсједник ваш црвени кмер (сада савјетник) Ћургуз, сада Савчића треба смијенити кад прави БО из пепела која је уништена од вас црвнех кмера као и све друго чега год сте се дотакли.

Name

Гудало

13.03.2016 18:25

Вама су изгледа сви проблеми црвени кмери. Е будале неопјеване.

Name

Зворник Улице

13.03.2016 13:08

Није ми вас секунде зао.Нека вас доле мало..........Кад су избори сви за Дебелог гласате.Плус јос Легенда кад вам додје с Дебелим сви цвјетате.Нека вам,ста сте тразили то сте и добили.50 марака и главни сте у кафанама,прве суботе у октобру сваке друге године............

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хјк

13.03.2016 13:48

Има један дио горње Пилице, никад људи нису хтјели у СНСД и то треба реци, тако да не стоји генерализација да су сви у Пилици за СНСД...

Name

нн

13.03.2016 13:15

Република дезертера, борци шта вам је нејасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крис

13.03.2016 16:51

Најбоље рецено. Република дезертера и мртвих бораца

Name

Правда

13.03.2016 13:34

Којем добру се надате ви из Пилице? А знате врло добро засто...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

13.03.2016 14:32

Стварно чему се надамо,Пилица је страшно мјесто.

Name

Кики

13.03.2016 14:53

Рупа.

Name

Герум

13.03.2016 18:03

Рупа ти је у глави. Пардон, бистар си све ти се види кроз главу

Name

симо

13.03.2016 18:45

Пилица це јос мала па постати опстина.

Name

Хамбург

13.03.2016 13:34

Страначко запошљавање без адекватне стручне спреме. Чуј ... Па у пости у Пилици и у Опстини у Зворнику раде они сто се не знају потписати. Гласате за литар уља и кутију крзде. Док они после избора обрћу милионе е јадне продане душе. Били сте слијепо цријево док вам нису избјеглице дошле на улице економију и Брањево . Донијели вам цивилизацију . Није вас било на карти. Ко ради у пости у Пилици ко ради у пости у Зворнику ко ради у глиници у Каракају. Све мјештани . Нигдје ниједан избјеглица не мозе добити запослење од вас. Има нас на улицама у Козлуку, економији Брањеву. Кад додју избори разлетите се по избјегличким насељима нудите пакете за глас за дебелог . Мислите избјеглице немају шта јести. Имамо боље куће од вас имамо аута имамо боље насеље ново све ново. Нас је рат помео а ви опет каскаде за нама 500година ко под Турцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалан

13.03.2016 14:23

Е претјера га брате. Нецете ви избјеглице да радите. Нуди вам се посао али би ви да бирате.

Name

Зворник

13.03.2016 17:08

Избјеглице су увјек радиле и бориле се.Избјеглице су од нуле поцеле да раде и граде куце да би имали гдје спавати нико им ни марку није помогао па и плацеве сто је дала дрзава дзабе тих година,хоце сад да наплате.ПоЗз

Name

Маја

13.03.2016 17:26

Зена која ради у пости у Пилици је прогласавана висе пута за најбољег радника у постама Српсе. Ако је сте ви цивилизација онда... Ко вас је довео на Брањево, да цујем?

Name

БРАЊЕВО 2

13.03.2016 18:34

Ми из избјеглицког насеља Брањево треба да се солидарисемо са овим људима, насим комсијама и да сви идемо на протесте. Нама су подијелили плацеве, а нема ни канализације, вода за пице нам је замуцена, немамо пута. Засто нам та вајна власт не доведе неког приватника са малом фабрицицом па да се неко запосли. Дјеца нам се дрогирају по околним кафицима јер су немоцна и у безизлазној ситуацији. За СВЕ ЈЕ КРИВА АКТУЕЛНА ВЛАСТ ГДЈЕ СЕ САМО МАЛИ БРОЈ ЉУДИ ЕНОРМНО БОГАТИ И ТО СВИ ЗНАЈУ

Name

сања

13.03.2016 19:10

Обрен и овом приликом цини добро дјело запосливси младог цовјека унука погинулог борца који је свој зивот дао за ову земљу.Вриједно и прије свега постено и сколовано дијете.

Name

Еј, Соња

13.03.2016 20:00

Драга сања, ко је Обрен да било кога запослајва осим у своју фирму Комунално предузеце. Па, муценице, ти само потврдјујес да у том селу Обрен ведри и облаци а против тога се људи боре. Да о свему не одлуцује један цовјек. Кад си вец рекла да је запослио у пости унука палог борца, засто не казес да је прије тога ту запослио своју супругу, своју снајку, свог брата, свог родјака у телеком, итд. Муценице драга, Соња, боље је да цутис јер и сама знас да бранис оно сто се одбранити не мозе

Name

тацно

14.03.2016 01:21

Народ који је због рата морао да напусти своје и насели се у ЗВ јеу ЗВ донио цивилизацију али буквално.Ја вецу рупетину од ЗВ нисам видио исто тако од тог домацег зворницког становниства ниста примитивније нисам видио.Једино ко је несто у ЗВ направио то су људи који су досли тамо послије рата.Људи су подигли нове куце,улице,имања и због њих је и ЗВ добио статус града инаце би остао у оној вратци права турска касаба и рупетина примитивна.Срамота да тим људима који су досли у ЗВ и изградили ЗВ ниста није дато.

Name

суљо

15.03.2016 19:53

Хало,јунацине показите се да вас видимо.Сад сте сви борци ,а кад је одговорност у питању нигдје вас нема.

Name

рс

13.03.2016 14:20

Дјеца бораца не треба да раде, само дјеца погинулих. Нека је слава погинулим а за живе иста права.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоки

14.03.2016 15:10

Тисина обреновици. Ајте за каким послом

Name

Борац

13.03.2016 14:54

Када це исплата одликованих бораца и борацки додатак да бар платим струју и воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ха

13.03.2016 14:59

То је вама васа борба дала...ето вам сада вас Додик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

13.03.2016 16:42

Хехехе. Да, да, смијесно. 90% ових људи знам лицно. Они само знају за кафану , а дупетом ни да мрдну. Смире се они кад им дас 100 км, тапсу те по рамену, воле те највисе, куну се у тебе. Али кад им мало изостане лова ситуција је мало другација :-Д Па овдје има 7-8 људи који нису успјели који нису просли психо тест у војсци :-Д Колико овдје лосих људи има... Цемер и јад. Колико вас је пута тај Обрен спасио па то је страсно. Узмите биографије ових људи са снимка и све це вам бити јасно. Обрена љубите у ... И кад се повуце из политике, и кад га не буде било, подигните му споменик какав не постоји у дрзави. Да и ви урадите несто за њега!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормалан цовјек

13.03.2016 18:01

Свака цаст.Добију по 50-100 марака,напију се у суботу,а у недељу сви заокрузе лицну пропаст своју.А Обрен добије милионе.

Name

Лаки

13.03.2016 18:16

Твој потпис није сасвим у складу са твојим коментаром!

Name

цица

13.03.2016 18:52

80% ових на слици су управо они који су Обрена тапсали по рамему за резервар горива а некима су овде и запослени најблизи без струцне оспособљености за тај посао само су ту ради реда изасли мало је ту људи који нису запослили све своје јос Дусана и Радојкуда запосли и мозе у пензију

Name

РЕ Цицо

13.03.2016 19:26

Ста ти Цицо, која се лазно представљас знас. Како је то могуце да Обрен запослајва све. Па јесу ли све дрзавне фирме његове. Тиме сто тро тврдис само доказујес да је Обрен тај који запосљава. Знаци да је тацно сто људи против њега овдје пису и исправно сто ови протествују.

Name

ЦХ

14.03.2016 11:50

Управу си на оном снимку 90% нерадници и психички случајеви Обрен је помогао Пилици што није нико

Name

Исправан

13.03.2016 17:17

Обрен, зубоња, и њима слицни раде са Пилицом ста хоце, а народ , борци, и сви дјутуре то посматрају онако као телад, зато сто их Обрен купи кад су избори за сљунак и маглу, своје је запослио наравно, а народ и борци ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

13.03.2016 17:19

Овом Драгану Стевановицу са снимка је запослио братица и давао му пара висе пута. Такодје и овом Станки Кендзи је запослио зену, тако да неце црци. И ти сад исти су најгласнији. Крив је обрен сто вам је титрао, али свему додје крај. Вецини је овима са снимка ваљао висе пута, али то су такви "људи".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милосевиц М.

13.03.2016 17:26

Погледајте само тај снимак и видецете да ту има људи који нису ни војску слузили, а камо ли били уцесници рата. Али ипак ти људи себе називају БОРЦИМА. Незнам само борцима, за ста, за јос једну пиву да им неко плати у кафани или пред продавницом, јер тако су зивили цијелог свог зивота, никад ниста нису радили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

13.03.2016 17:36

Наведите ми и једног цовјека способнијег од Обрена?! Ко је висе помогао народу од њега? Кога је то свог запослио, знас ли ти колико у његовој најузој родбини има незапослених? Будите реални!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

13.03.2016 17:42

Кендзо,нецес црци од глади Обрен ти је запослио зену у комунално.А теби Цоњо братица у комунално.А унук погинулог борца ради као постар у Пилици.Цасно и постено дијете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

13.03.2016 18:33

Да ли мислис да је његов дјед бог да му дусу прости веца зртва од два брати и оца зорана лазаревица сто ради на лопати у црној гори.ЦАСТИТИ Јел зоран саранио два брата и оца или мозда мислис три прасета.

Name

Ре Симо

13.03.2016 19:23

Симо изроде, знам и ко си, дзаба се представљас ко Симо. Па тај Кендзо је заслузио да му се запосли цијела фамилија а не само зена. Нико њему није запослио зену, запослила се сама. Нису могли да надју ни једну писменију па су је морали примити. А ти кад поменес његово - Кендзино име има да устанес . Смокљане који си Обренова подрепна мува ли си му вец у гуз... и да ти само бркови вире.Јел то Обренова фирма у којој ради Кендзина зена или је фирма дрзавна. Сви знам ко је Кендзо и колико је постен. Погану један

Name

Цапар мала

13.03.2016 19:57

и ја се придрузујем овом сто хвали Кендзу. Цовјек је у рату оставио пола плуца да би сад био без посла и једва састављао крај са крајем Сколује двоје паметне дјеце и бори се ко лав. Постениј је од цијеле СНСД странке, пардон секте, и кад прицате о њему има да устанете сто реце један. Срам вас било. Само сто је цовјек такав да нема длаке на језику. Казе ста мисли и не лизе ду... никоме ко вецина вас сто овдје браните Обрена. јесте Обрен уцинио за село али не својим парама, и висе је од тога уцинио себи него селу. да се не лаземо. Село све болан зна и не мозес га преварити. Пола села би овдје изасло због неправде али нес мије је рсе боји одмазде. А ова секта итекако зна да казњава непослусне. Али и томе це брзо крај.

Name

Мили

13.03.2016 17:52

Ја сам у СДС-у и природно је да сам противник ове власти, ал не могу да не казем да ову групу цине све пропалитети, људи који би за 10 км прицали и окупљали се ако би их и СНСД платио. По мени је ово гест актуелне власти и атак на СДС. Паметни људи у Пилици це знати како да се поставе. Дјеца, зене и унуци ових људи СУ ЗАПОСЛЕНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојне

13.03.2016 18:13

Ови из снсд-а су све до сада купили, па и јадне изгладњеле људе кад треба да гласају. Посапослајвали своју фамилију а за обицне људе борце и инвалиде нема ни мрвица. Осим ако нецете да удјете у њихову странку а и тада вас ставе на листу цекања. Довољно је погледати ове измуцене и ојадјење људе па вам све буде јасно. коментар никакв није потреба. зато сви у аутобусе па пред Владу и скупстину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срецко М.

13.03.2016 18:20

Ста то неко спомиње Посту, у пости је примљен дјецко цији је дјед погинуо за отадзбину на самом поцетку рата, на Брцанском ратисту, цији је отац цијело вријеме у Маурезовим Пантерима био, јел то они нису борци. А ти поједини сто су били присутни, њима је тај Обрен запослио, зену, братица, дијете, многе њих и то висе пута, јер су напустали, неце да раде, а хоце лијепо да зиве. Неке је цак и унапредјиво на висе и боље радно мјесто, ал опет су незадовољни и данас протестују, једино да их умјесто себе стави да буду директори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Писи Писи

13.03.2016 19:07

Па ето сам говорис да тај Обрен запосљава кога хоце. Па ко је он. Ако је народни посланик како рекосе купљеним гласовима не мозе он да запослајва како и кога хоце. као његов присталица све си о њему рекао. зато људи и имају право да се буне. Против Обрена и таквих као Обрен. Ко је он да мозе било кога запослити. Хеј цовјеце....

Name

зоран

13.03.2016 19:16

Ниси ти срецко тиси несрецко ове земље ово је био скуп за борце ти ту неприпадас

Name

Брањевац избјеглица

13.03.2016 18:22

Зоран Дебели и Обрен направили су у избјеглицком насељу Брањево такав водовод да воду нико не смије да пије. Посто је из Дрине а филтера или нема или су лоси вода је мутна и цако они званицно казу да није добра за пице. А ко зна ко је то донирао и гдје су паре отисле. Провјерити ко је градио тај водовог гарант преплацен до неба

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путаљ К

13.03.2016 18:25

На лицима људи видис да им је мука. А нас Градонацелник лези на милионима и јос хоце глиницу да поклопи. Ово јадно мјесто иако на главном путу Зворник Бијељина увијек је на периферији догадјања. Једном због цетника из ИИ свејтскор рата, једном збога партизана, а сада због политике СНСД-а коју у том крају кроје два три цовјека на целу са тим Обреном који, како казу, све изборе купује брасном или парама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саки

13.03.2016 18:59

Казу, казу, казу... Знас ли ти ста са сигурносцу? Овдје имас дезертера, људи који су, искрено назалост, ментално од раног зивота заостали, заиста је тако. Знас ли ти ко је Обрен, знас ли његову биографију? Јеси ти сигуран за брасно или је цовјек маси људи помогао? Да истински знате какав је Обрен и његов карактер молили би сте Бога да вам опрости сто гријесите дусу. Али опет то је васа дуса васа ствар. Људи молите се Богу и мислите добро! :-)

Name

Прикан Г. Пилица

13.03.2016 18:27

Овдје имас десетак људи сто су стали пред камере. У том селу би их било јос три пута толико да иду пред Владу. кад би се скупило бивсих бораца само из неколико села могли би да оборе Владу. Али народ није слозан и све се неко неког боји

ОДГОВОРИТЕ
Name

комсија

15.03.2016 19:18

Сто се људи брукате...да ли сте свјесни ста ви прицате???

Name

симо

13.03.2016 18:33

Хало,брацо избјеглице против кога сте се ви борили?И против кога се сад борите?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија локањац

14.03.2016 17:09

А онај МИлутин Стевановиц цијели рат провео у инззињерингу у Каракају радио за плату и купио гориво из фирме пуску није ни видио да неприцас непријатеља сада стао пред споменик као статуа није га срамота оних мртвих људи. Једна обицна сеоска јајара и вуцибатина

Name

милан

13.03.2016 18:37

да ли мислис да је његов дјед бог да му дусу прости веца зртва од два брати и оца зорана лазаревица сто ради на лопати у црној гори.ЦАСТИТИ Јел зоран саранио два брата и оца или мозда мислис три прасета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

успјесан

14.03.2016 21:46

Иза великих људи остају велика дјела.Иза малих мисева само смеце.Обрене,само напријед људи из твоје Пилице су били и бице уз тебе као сто си и ти уз њих.Поздрав за тебе и твоју породицу.

Name

XY

13.03.2016 18:53

Хвала вам борци што се сјетили ратне сирочади. Ко ће ако нећете ви. Свака вам част. Да и други дигну глас не би било овако. Само се немојте дијелти по страначко припадности као што се нисте дијелили ни у рату. Будите јединствени и поштени према мртвим саборцима. Иматеморалну обавезу да заштитите њихове породица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кендзинца

13.03.2016 19:32

Сто пута да се роди сваки од тих назови бораца, неце постици сто је ГОСПОДИН ОБРЕН урадио! Сваком од присутних је помогао. Драган Тејиц, комплексас, боље да се клони камера јер му је сина запослио у Дистрибуцију, оног истог балавца због ког се Обрен црвенио кад су га поливали водом при покусају пењања на стуб! Милорад Марковиц, Обренов родјак, издајица, ус у селу, купио диплому, радио као постар и робијао годину дана због тога, сад му прорадила сујета. Кендзо, Господин Алапаца, зена му запослена у Комунално.Цоњо, братиц му запослен у Комунално. Ало, људи,.... Гдје су мозгови?!

Name

Фуј "Кендзиница"

13.03.2016 19:50

Ало бре ти сто се представљас к "Кендзиница". То мозес да прицас неком другом али нама који познајемо ситуацију не. Немој од куце до куце да ти набрајам кога је НСД све у Пилици, али и рисе, запослио, а зна се ко из те секте, да би имали гласаце. Све опстина, ватрогасно, Електродистрибуција, старацки домови, Посте, Телеком, Комунално,итд. Све дрзавне фирме а Обрен их запослио. Да ли је то могуце да један цовјек све запосли. Ио јо сове са снимка и протеста. Ако ме наљутис набројацу све куце и имена и презимена људи који су на дрзавној грбаци, знаци ми их плацамо, само да би били лојални секти званој СНСД. Е зато цемо ми сад да плацамо и струју мало скупљу. нема пара за плате гузоњима.

Name

Кендзинца

13.03.2016 21:53

Не могу да цутим! Како вас, бре, није срамота?! Ста вам је крив тај Синиса?! Дјецко заврсио средњу економску сколу и ДИФ. Па не мозе свако бити ни постар! Ста хоце ти људи? Ста имају; знање, образовање, таленат, енергиј, способнос?! Па да би био постар, морас имати несто од тог! Дјеца са приватним факултетима са дипломама без знања, пуни себе... Промасени зивоти који се сад тразе пљујуци ријетко способног, образованог цовјека који је дусу дао за своје село! Признајте себи да нисте обрену ни до цланака, вољели га или не!

Name

РЕ Кендзиница

13.03.2016 22:20

Ста наприца за цовјека, тог Обрена. како те није срамота. Који ријетко образован и способан цовкек. Па цијела зворницка опстина зна да је купио диплому економисте. За три мандата у Скупстини није се јавио нити једном за ријец а увијек је ради дневница био присутан. тацно је да је запослио многе у дрзавне фирме али само да би преко будзета и ледја народа упио вјецне гласаце, и зато добијају на изборима. кад су избори оне које нису купили радним мјестима вуку за рукав да гласају за СНСД уз разна обецања за запослење итд. И овима са протеста су наобецавали али нема висе столица. на сваку стлицу у Опстини и електридистрибуцији гдје је Обрен директор по најмање три запослена. Ко то плаца, црн ти био. Немој и теби да се деси да се сутра надјес у групи тих протестаната.

Name

Кендзинца

14.03.2016 12:39

За цовјека који је образован и који легално заврши факултет, најлакше је рећи да је купио диплому, а то најлакше казе онај који ногом није крочио на факултет! Човјек је сто посто легално завршио факултет али то није ни битно, битно је то да је тај човјек способан за разлику од свих јадника који само могу да га ријечима блате! То вам је једини човјек који је предсједника дрзаве висе пута доводио у Пилицу, ето колико је способан и цијењен! Па, то је човјек који је био на толико функција до сад, толико да их је чак тешко и набројати! Пилица нека му захвали за све!

Name

Кендзинца

14.03.2016 12:48

Мој Кендзо нека коље прасиће, он и ништа друго и не зна да ради! Обрену хвала што је код нас више пута наручиво прасиће за ову дјечицу што играју фудбал. Видјала сам га тако сваки дан кад је на игралиште долазио и радио на игралишту а и траву је косио често. Свака њему част!

Name

информативно

13.03.2016 19:19

У овом селу Пилица гдје се догодио злоцин људи који немају везе са Пилицом, а на Пилицанима оставили пецат за вијек вијеклова никад није направљена ни једна фабрика ни неки производни погон. Пилица је послије ИИ свјетског рата била казњена због комуниста који су се побунили против Титине диктатуре и били за Стаљина а сада им је неко намјерно напаковао злоцин. У томе, запамтите нико из Пилице није уцествовао. Све су били људи са стране који су тукли домаце сељане који су хтјели да помогну. То знају они који су ту били, али ето сви знају да се то догодило у Пилици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркан

13.03.2016 19:28

Ставите ви Пилицани Обрена поред иконе сви до једнога, да вам није њега јос бих гледали ТВ мраку и имали напон 160в, у Зворнику није урадјено колико је у Пилици збуњаре једне, пола са ове лоповске телевизије оз кадра је дезертери, дио нису ни уцесници аа остало су борци, излазите пред камеру аа не знате ни да прицате, тај први сто вам је изасао је лицно одбио Глиницу неце, тај у НИКЕ тренерци никад није радио нити воли да ради аа засто бих мајка га из ЦХ финансира, тај сто је изасао у сивој тремерци пред камеру задње 3 изборе се курва и добија паре да цутии РАДО УЗИМА СВАКИ ПУТ! Има ту и један који је прицао аа отписано му је струје Бог сами зна! Један РВИ одатле из кадра нек се позабави куцним питањем има пара висе од Дебелог аа нема ни куцета ни мацета, ома и један који је за 30м кабла се продао јер другације није дао да се усади бандера у његово аа тај је кабал 1.20км срамота ко је изасао све, Перо Бели и јос поједници нек казу колико имају рата аа стоје пред тим спомеником

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркан

13.03.2016 19:31

За изборе по 20км и тисина

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

13.03.2016 20:01

Доста им је.

Name

Е мој Аркане

13.03.2016 20:05

Црни Аркане, знас ли ти ста прицас. Прије Обрена и његових овај задрузни дом сто видис у позадини био је један од најпродуктивнијих на зворницкој опстини. Двије сусаре, магацине за откуп, двије продавнице. Цијели крај је у довлацио сљиву која се сусила и продавала у Њемацку и Аустрију. види сада дома. Један украдени дио Зубоња претворио у маркет а други оронуо и пропада. па ја да сам на мјесту тог Дебелог и Обрена не бих од стида ту требао да продјем. Људима који не знају ситуацију довољно је да погледају на снумку изглед тог дома па це има бити јасно ко представља то мјесто и тај крај у Бања Луци

Name

срдјан

13.03.2016 20:22

Црни сине, да имас мозга знао би ста представља тај дом за Србе, кост у грлу. Размисли мало и сконтацес да је ту боље да буде цак и дјубрана умјесто тог дома. Кад сте кратковиди.

Name

Милан

13.03.2016 19:43

Сиљо до свадбе си и ти мрзио обрена и драгана висе него икога на овом свјету па ста би одједном да их сада поцнес хвалит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грга

13.03.2016 19:50

У том кадру нема тог коме Обрен није по 20 пута ваљао, нек казе тај Мосин само колико је пута звао Обрена да му струју не искљуце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прика

13.03.2016 19:58

Обрен вам је најмилије запослио сљамови аа тако против њега, видимо се за изборе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

13.03.2016 20:00

Саки брате дје Обрен умјеса своје прсте ту ни Бог непомазе дзабе се молимо и ти и ја и сви остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саки

13.03.2016 20:38

Милане, ниси разумио поруку. ЗИВИО ОБРЕН МАРКОВИЦ!

Name

Доста

13.03.2016 20:13

Буде се борци, лагано, ал се буде. Доста странацком запосљавању!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мило

13.03.2016 20:18

Пилице кокоси, све вам урадимо и опет вам мало, ста су вам други дали гдје вам је вас ратни СДС? Гласале су баре и иваници за Сдс просле изборе ста мислите да цете доботи за ове? Ово пола сто стоји око споменика су кутлацари и прасинари и дезерери, Цоњо прица несто аа најбуцнијии је био за обрена у хали у Зв задњи пут кад је био скуп СНСДа, запослио је му сестрица, Кендзи зену и нек казе је л било избора да није по 500км узео

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНО

13.03.2016 20:22

СКУПИЛИ СЕ ЛОКАЛНИ КЛОСАРИ НЕ БИ ЛИ ДОБИЛИ КОЈУ МАРКУ САД ПРЕД ИЗБОРЕ,НА СНИМКУ НЕМА СВЕГА 5 БОРАЦА ОСТАЛИ СУ СВЕ ДЕЗЕРТЕРИ.ПОЛА ИХ У СРБИЈИ БИЛО ЦЕО РАТ ТО ЗНАЈУ СВИ У ПИЛИЦИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милосевиц М.

13.03.2016 20:32

Који борци будале једне,где сте ви ту видели борце, вецина их је дезертери и робијаси и они који су неспособни били за војску и наравно они клинци који су родјено деведесет и неке. Видим ту у позадини и једног њемацког пензионера који ни данас дан незна где је била прва борбена линија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миланце

13.03.2016 20:33

Е мој Обране јел ти сада јасно оно ,,храни дзукелу да те уједе"...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милy

13.03.2016 20:50

Ајмо Пилицани...набројте кога је све запослио Обрен!Колико је то особа па помнозите са бројем укуцана.Нецемо о оним сто су на којекаквим списковима па мало,мало несто добију.Тескоцете се ви њега отарасити,назалост!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пассат

13.03.2016 20:55

У ,дебелог" се кунете и у Обрена Марковица...Пилица је велико село а мало вас је досло на тај протест!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин Цисте Крви

13.03.2016 20:55

А онај заврнути локањац сто је неки одборник или несто слицно,сина запослио у електро мали као да писа нафту а сере суво злато доце неко боље и срецније време када це други да кроје капу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједлог

13.03.2016 20:57

Кад би се из сваког села скупило по десетак бивсих бораца као сто су ови и отисли пред Скупстину могли би да несто промјене. Али немају људи паре за аутобус

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дз- Голуб

13.03.2016 21:05

Обрен је кандидат на овим изборима за Градонацелника" прузимо му сансу"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Локањац

13.03.2016 21:31

Имо бих на много чему коментарисати али све је то жалосно да оговарам било кога сви ми се знамо ко је и шта је . А има ту и похвала и критка .Поједини немају никаке користи од ове државе а и ја сам рањаван и нисам ни од кога тражио да ми то надохнади а нитиби то они хтели ове на телевизији ја их све познајем лично а наравно и г.Лазара Ристића. А од 13 маја 92 год до 96 сам био у рату и држава ми није признала од маја до децембра 92 ратни стаж јер сам наводно био у редовној војсци. И шта друго очекивати од ове државе незадовољство велики поздрав свим БОРЦИМА који су учетовали у овом отадјбинском рату било у којој да су политичкој партији в, поздрав ..

Name

милан

13.03.2016 23:10

Голубе,голубе у.рани гацане.

Name

Кефало

13.03.2016 21:11

Све је то жалосно.. Шта друго човек да каже..! Ако неко некад буде рацунао колико пореза у току једног месеца плати током куповине, плаћањем разних рачуна, затим акцизама на гориво, алкохол, цигаре итд, осигурања и регистрације и буде упоредио ста добије од дрзаве назад схватице да ту среће нема ускоро.. Власт преко својих извршних органа враћа минимум тог новца и то "на кашчицу". На крају се гласа као сто је доле написано за пар марака, за обецано радно мејесто, за уличну расвјету, за мало асфалта.. "Ту нема бога, нема правде" -Бора Дјордјевић

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоњинца

13.03.2016 21:21

Народе, видјосе ли ви да ова сватројица сто су прицали да су Стевановици, треба их питати, кад су задњи пут платили струју. Њихов заједницки дуг за струју је 20000 (двадесет хиљада км). Никад струју нису платили,али су зато сваки дан у кафанама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

13.03.2016 21:25

Обрену Марковицу се за 3 сата створи 150 људи на састанку, а ови 7 дана спремају "демонстрације" и скупе 15 људи. Вјерујте да то није продавање магле. Цовјек је заиста добар. А ове људе пред спомеником ко зна, њима је све јасно. То су појединци који завидни, који не воле ни сами са себе. Русти је ваљао висе пута, Моси 100 x, а Кендзу немам ста ни ком. дно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

13.03.2016 21:50

Миланце одлицно рецено, управо се то и десава. Све ландаре, само би да локају. Требао је Обрен да иде и у сколу да иде за њих, да ради за њих. Њима ни Бог не мозе помоци кад су то малоумни људи. Видим ком како је помагао селу али не из свог дзепа, каква глупост, па није милијардер, него је његово да се бори да од дрзаве обезбеди паре за радове. Али не контају па лупају глупости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко покојног Слобе

13.03.2016 22:02

Слазем се са овим сто су се потписали као Перо и Цоњинца. Обрену свака цаст, такав се цовјек не радја висе у Пилици.ових петнестак сто су се доле скупили сви који их познају знају, ко су и какви су: Кендзо, цоњо, луфтика, кикан, роки, перо бели, перо витомиров, русто, милорад, валтер, рота, славко, мицо мили, мосо. . . 90 посто њих нема ни рода ни порода. Једне обицне ја.... Ста реци за такве људе. Данас прицају једно сутра друго. Ти исти самозвани борци, сарадјивали су и са рахметли Фадилом у изборној кампањи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИлијан Стојановиц

13.03.2016 22:08

Јесте да се ја представљам као највеци критицар Обрена Марковица али морам признати да то углавном радим да бих привукао пазњу јер ми је зивот превисе празан одкако ме цура преварила са пар њих и ја конацно схватио. Да није Обрена, ја не бих имао асфалта до куце и моје лименке од крадених кола не би могле стизати у Баре! Не казем да је обрен то финансирао али залозио се за брдоовите Баре јер припадају Пилици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеј Милијане

13.03.2016 22:29

Милијан ти није Стојановиц него Радосављевиц. Ето како знас како ти се уцитељ презива а дајес себи за право да несто коментарисес

Name

цане

13.03.2016 22:15

Е моји борци...сто нисте купили дипломе као Зоран Миљанов ,сад би били директори?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоца

13.03.2016 22:25

Колико вам је само асфалтирао пута. Треба да се ударате у гу... Ка год је било стани пани ту је Обрен. Кад коме треба интервенција за помоц за болницу за хитне слуцајеве ту је опет Обрен. Није битно ста казе него ко казе. Пилицо дрзи се добро кад тог истог Обрена не буде било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко покојног Слобе

13.03.2016 22:26

Свака цаст милијане, драго ми је сто то признајес, јос само да си тп ти истински, било бих реално. Јесте јесте Обрен је тај којо је успио да споји тај асвалт до Бара, односно од дома поред куле и бара до косе, без прекида. Али и тада су неки успијели да скупе толико пара да купе два спреја и да испусу на асвалту одма сдс. Једино то и знају и могу да ураде и ниста висе. ЗИВЕО ОБРЕН МАРКОВИЦ Пилица је уз тебе. Једнога дана це у Пилици поред она два споменика да стоји биста Обрена Марковица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шаком у главу

13.03.2016 22:27

Све србенде и борци, а ниједан не зна слова ћирилице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИлијан Стојановиц

13.03.2016 22:33

Ти људи у прилогу не могу саставити цак ни медјусобно 10 минута мира! То је све погубљено!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иваниц Мала

13.03.2016 22:33

Најцуднији су ми ови сто хвале Обрена да је цијело село позапосљавао, да даје саком и капом, да ово да оно. А цовјек прије рата није имао скоро ниста ко ни вецина у селу. У рату и током рата некако се докопасе власти и сад имају такву моц да, пази бога ти, они запосљавају. Па нису им цацевина те дрзавне фирме. То је свих нас само сто су стицајем околности досле у руке насих а увозних лопова. Ти нису ни свјесни са дамо потврдјују да је власт у рукама малог броја људи или појединаца који могу све. Тиме ви Обрена не браните него јос висе потврдјујете да су ови сто протествују у праву. Мада ни њиово малсо није за рамазана. Не свих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брањевцани, нови

13.03.2016 22:37

Кад нама мрак падне на оци, а ту смо негдје, затразицемо све папире о изградњи насег избјеглицког насеља, о изградњи електро линије о изградњи промасеног водовода из којег ни краве не смију да пију воду. Знамо ми за све донације за насе насеље и колико оне износе, а знамо и колико би то могло реално костати. Да ови наси политицари, који су угласном домаци и то није проблем кад се ми мало ангазујемо у политици,не мисле да смо глупи и да невидимо својим оцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

13.03.2016 22:38

Да сте паметни захваљивали би Богу сто имате Обрена, такав се висе неце родити, бар не у Пилици. Пилицо дрзи гаце кад не будес имала овог цовјека. Зиви били па видјели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СУД БиХ

13.03.2016 22:39

Брзо ће поједини са снимка завршити гдје им је мјесто!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лозницанин

14.03.2016 07:54

А ви то сад и пријетите. Колико ја знам управо они против којих су ови дигли глас годинама се вуку на суду а пресуда јос нема. Цак и да је поступак намјерно развуцен да застари. Полако, полако, ко се последњи смеје најбоље се смеје

Name

Илија Громовник

13.03.2016 22:44

Само да ми Дебелог смјестимо у Бирац па да за нацелнка доведемо Обрена. Истог дана сједисте опстине из Зворника преносимо у Пилицу. Нисмо ни ми мацји касаљ и вјесно осудјени да будемо периферија. Територијално смо веци од пола села у зворницкој опстини, а са новонасељеним брањевцима (брањево је увијек било Пилица) имацемо 10 хиљада становника. Мало мање од града Зворника. А стоји нам онако рњав бивси задрузни дом. Е у њега цемо да смјестимо сједисте опстине и скупстинску салу, да би се неко смиловао да нам да донацију и то људски поправимо. Ако се то не деси, и нас Обрен не постане нацелник опстине Зворник, тразицемо хитно да се прогасимо као самостална опстина. као станари. Имамо ми дрину која протице кроз насе село и веци је ресурс од угља у станарима. Доста буи било да направимо једну хидроцентралу и да од ње зиви цијело село. А моземо се припојити и бијељнској опстини посто се с њом границимо. И да нам градонацелник буде Мицо Мициц или Златко Максимовиц. И то би нам било боље него да нам додје неко умјесто Обрена. А то сто он "мало пије мало сарцу даје" нема везе. ни други нису ниста другацији

ОДГОВОРИТЕ
Name

перица

13.03.2016 22:45

Ружна прошлост прогања наше "борце"!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марковиц др Обрен

13.03.2016 23:28

Вази за Пилицу, Брањево, Локањ и сире... Да висе нисте гласа пустили. Пун ми вас је кофер висе. Све сам вам дао, козу сте ми са ледја згулили. Игралисте, сколу, дистрибуцију, амбуланту, водовод .... И ста јос хоцете. Ма ви це те мени плацати да гласате за мене ако хоцете да вас из блата извлацим. Суљеве сам добио од васег увлацења а сад вам несто фали. Само сам узу фамилију запослио а народни сам посланик, ратни командант, доктор наука...ма коме се ја правдам, ма немој да вам ја, да вам ја, ма ја цу вам.........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бурдић Бурда

14.03.2016 01:18

Ево мојих земљака, Пиличана. Распишали се, пардон расписали се, па од силних бала и слине не знају ни шта причају. Неће да признају да су се продали за обичан ручак на митингу и гласали за секту која нас систематски унистава веце десет година. А ни они прије њих нису били ниста бољи. ачни је да је мој комшија Обрен урадио много за свој родни крај али, да се разумијемо, није он то радио само из љубави. Била му је то лијеп изговор да ин он заврне коју маркицу, али нека је. Свако ода нас би то исто урадио, или би био још гори. зато, брену капа доле, јер се улопио у систем какав имамо. кад систем буде бољи, појавиће се и неки бољи Обрен, мада нисам сигуран. човјек има сеоско поријекло, ко и ја и као полуписмен (мислим на праву школу) догурао је прво до начелника општине, а онда и до народног посланика у неколко мандата. онима који га мрзе и можда за то имају разлога (јер увијек нам је неко други крив за властите промашене животе) поручујем да му оду кући и пљуну под прозор. Под условом да их он не види јер, у противном, могли би добити већи рачун за струју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србенда

14.03.2016 03:24

Видим неко је прозивао малог мосиног, тај никад не бих назвао Обрена јер децко има такав принцип. Уколико нисте упознати децко је био један од бољих студената на факсу, спортиста момак, цак иде и на мастер. Срамота је да га узимате у уста децко за пример. Срамота је да такви сколовани седе куци и не раде свој посао, а много је паметнији од појединаца сто га прозивају. Друзе мој уз тебе сам, знам колико си се намуцио у току факса, а ви сто такве момке прозивате имате их мозда и куци сто седе и уце, а ко да им одредјује судбину, Обрен је ли, запитајте се мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаги

14.03.2016 05:29

Пола вас је Обренен направио, а остало це Додик позлатити.. ИМА ПРАЗНИ МИЈЕСТА ЈОС ПО ОПСТИНИ, ДИСТРИБУЦИЈИ, ПОСТИ И осталим најјацим мјестима гдје це јос бити примана дјеца НАСИХ А НЕ ВАСИХ НАЈМИЛИЈИХ.. Зивио МАРКОВИЦ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миско

14.03.2016 06:44

Обрен вам је Пилицу позлатио, а ово сто је досло је цијели зивот сљакао за собом уз рато и после рата.. Ја не знам како није срамота ове сто су изасли пред камеру.. Као сто овај горе цовјек у комент казе, храни дзукеле да те уједају..

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Јоцу

14.03.2016 08:06

Е мој Јоцо, није он то асфалтирао из свог дзепа него дрзавним парама. Па то раде сви политицари пред изборе. Купују гласове а дрзава плаца. А питам ја тебе цијом је то механизацијом радјено и колико се ту фактурисе висе асфалта него сто се угради. Не раде они то ради народа него ради свог дзепа. Да им није тога на цему би се богатили. Просла су титина времена да се само један цовјек пита. па тај сто га помињес испаде ко неки месија. Све се он пита. За асфалт, за воду, за струју за то ста цемо јести. Јос само да по селу поцне људима дјецу да прави

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

14.03.2016 09:04

Само у цетнике на скуп и све це бити уреду.дрза це да помогне народу да сколује дјецу и храни народ.драза управља економијом драза је битан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако им и треба

14.03.2016 09:07

Шта је народ заслужио то и има. Кад буду знали изабрати исправне људе у власт а не лопове, тек онда ће бити друкчије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобо

14.03.2016 09:09

Ста ту трази гос, Тејић Драган из Локања ? Висе постовања за Обрена од стране пилицана , ипак је то заслузио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиса Тејиц

14.03.2016 12:59

Постовање, матори је налетио само да види кога све ту има, па је упао у кадар.. Поздрав

Name

Ацо

14.03.2016 09:12

Један је Обрен Марковиц! Направио нам је од Пилице лијепо мјесто за зивот, а ови сто прицају за изборе за 100км гласају, цаст Славки Столару момак је легенда..за њега немам ријеции..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

14.03.2016 09:14

Свака цаст Марковицу само тако настави, поносни твоји Пилицани и Локањци на тебе! За коју годину бице најљепсе село у РС, А И САДА СВЕ ИМАМО! Зивио нам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мисо

14.03.2016 09:28

Сувим златом не моземо га платити.. Зивио будуци НАЦЕЛНИК

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пдп_локањ

14.03.2016 10:01

Драга Бн телевијо, редовно вас пратим, али гдје надјосте ове људе да снимате? Све их лицно знам уназад 50 година! То су људи који це данас прицати једно а сутра друго. За изборе су као за сдс, дас им 50 марака гласају за друге. Зене и њихови синови су запослени. Они лазу, фолирају. Неце ни да раде. Они су брука и срамота, за Алију це гласати за паре. Све раде за паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обренов комсија

14.03.2016 10:23

Обрен је цовјек! Ви сто га пљујете сте јад људски, љубоморци немоцни! Нека се јави мали Мосин и нека казе ко му је први притрцwн у помоц кад је руку сломљену носио у другој руци. Обрен га је у болницу лицно возио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пилицанин

14.03.2016 10:31

Овај скуп ми висе лици на протест сто је Зубоња затворио продавницу,сад немају где да пију пиво недају им испред зворницанке,скупиле се све пијанице и клосари немају ни основне сколе.Да имају и мало морала неби скрнавили онај споменик својим присуством.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дикоо

14.03.2016 12:20

Цаст неколицини са снимка ЦАСТ АЛИ ово остало су хриноцни алкохолицари распикуце и продане дусе.. Зивио нам комсоо Обрене

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спаса

14.03.2016 12:44

Само да видим ко ми комсију пљује?! Требало би да устанете и да му поменете име а не да тапкате на рачунарима све и свашта кријући се иза лазних имена! А ко је то способнији од Обрена, ето вам питања?! Како бисте то ви организовали своје село?! Је л Русто да вам га води, Милорад, Мићо, Валтер, Кендзо, Перо Бели, ко?! Кога то ви тако образованог, паметног, храброг и енергичног, мудрог имате?! Ма, нека вас буде срам!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обарска

15.03.2016 06:39

Спасенија, Спасо, нецу реци ниста за твог комсију Обрена, јер га не знам добро, али знам којој партији припада и знам да је то права секта, цула си валда ста је секта, која је на целу са својим сектаским водјом унистила све у РС сто се унистити могло, и уз пут напунила своје дзепове и дзепове својих кумова, пријатеља, родбине, партиских послусника. Од те пљацке могу да им зиве не само дјеца него праунуци. А ти и маса другог обицног свијета, под условом да радис и имас плату, вјероватно зивис од првог до првог и стрепис да не изгубис посао којег ти је вјероватно тај Обрен насао да би ти и твоја породица за њега и његову странку гласали. А они који немају посао сваки дан мисле ста це да једу они и њихова дјеца. Да не казем ста це бити сутра кад ни они који су запослени у дрзавним фирмама остану висак и добију одказ јер је тамо запослено толико свијета да то не мозе плацати ни једна дрзава. Онда це вам бити криви они сто це доци умјесто садасње власти, ал це бити касно. Није нормално да се људи нереално запосљавају или да се асфалтирају сеоски сокаци само да би људи гласали за неку странку. Прије или послије це такав систем пуци и ста цемо онда. Фамилије се позавадиле ради такве политике. А ни они сто су били прије нису ниста бољи. На залост, у свему томе најгоре су просли они сто су у рату крв своју прољевали за РС, а сад виде да је воде дезертери и ратни профитери. Вјероватно је тако и у тој твојој Пилици, посто је свуд у РС исто. Према томе то тренутно стање је лазно и само је питање кад це систем пуци, а све највисе захваљујуци оним који су сад на власти

Name

Спаса

15.03.2016 21:23

Обрен је веци борац од свих ту заједно који су били на том назови протесту! Нико не помиње то!

Name

Славко Р

14.03.2016 13:26

Обрен па хиљаду празних мјеста! Кога способнијег имате!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маја

14.03.2016 14:31

Обрен Марковиц је један од најбољих посланика и људи. А надје се неколицина лупеза да га блате. И управо би ти лупези поцркали да им није било Обрена. Ста им је пута помогао и сад га бојкотују. Срам вас било, покријте се усима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деба

14.03.2016 15:10

Кад изговарате Обрен Марковиц устаните!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ДЕБА

14.03.2016 23:07

Види се да си деба. или дебилан. Такви као ти, коме је тај запослио неког не схватају да није то демократија која се разликује од оног титовог комунизма. Него много горе. Бедниче како је могуће да један човјек, ма како се звао, ведри и облачи у једном селу макар се оно звало и Вашингтон

Name

Деба

17.03.2016 21:04

Да је среце, било би их висе тако способних! Тисина!!!

Name

Фудбалер

14.03.2016 16:16

Е људи, Бог вам помого! Расисти, фасисти, совинисти! Па децко тај исти Синиса игра фудбал за Пилцу! Тако за њега Обрен и зна. Знаци, Обрен, цовек на полозају, упознаје децка који је образован, млад, способан и добар и помазе му! Ја се надам да бар наси другари фудбалери неце бити толики идиоти према Синиси! Све се праста али успјех ти не прастају, мало је тих који знају реци БРАВО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

фудбалер борац

14.03.2016 19:42

Мој фудбалеру ја кад сам ратово ти си био мали слино и јео кокосија говна а мислио да једес дудиње као и вецина тих сто коментарису.Ја Обрена знам много дузе него ти .Ти си ту несто помјесо ово је протест бораца а не балаваца

Name

Брука

14.03.2016 18:18

А ја бораца...95% Пилице ради само ови нису имали среце!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тејиц-лопов

14.03.2016 23:31

Тај Драган Тејиц је запослио свог мајмуна у дистрибуцију, а није способан да зиви. Момак мисли да је принц. Тата се накрао и запослио, па варају постен народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тавнарац

15.03.2016 07:00

А тако знаци Аркане има и отписивања струје . Ко то мозе коме да отписе струју, па струја није ниција прција да неко мозе да је отписује. Од струје треба да се издрзава дрзава . Ко зна колико се и коме се струје отписало, ал доце и то на свјетло дана па це то платити они који су струју самовољно отписивали. Због тог отписисивања струје и прекомјерно запослених електродистрибуције и послују са губицима и хоце да поскупе струју. Знаци постени да плацају скупљу струју а непостени отписују или им се отписује. Ти Аркане само потврди да ту неко све ради сам и на своју руку. Амин Бозе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРАГАН ТЕЈИЦ

15.03.2016 07:08

Сви који ме пљују нека ми то у лице казу ако смију. Јесте, запослио сам малог у дистрибуцију, запослите и ви своје ако мозете, имам право, ратово сам кад вас нигдје није било, ово је моје село а ако вам се не свидја селите се. Са Стјепаном Митровицем сам ведрио и облацио и он је свог Борка запослио у опстину па ста нам мозете??? Прије избора се посвадјамо и подијелимо народ а после избора сједнемо у једној зворницкој кафани и подијелимо плијен, има ли неко несто против? Увијек сам куповао гласове парама странке са којом имам договор и ја то никад нисам кријо, ено питајте и Стјепана, и њему сам осто дузан 1800 марака али опростио ми је јер ни његове то паре нису биле, Каменолом све плаца и опет цу имати највисе гласова у Локању јер локањска биједа би продала родјену мајку за 20 марака и литар уља... На овим скуповима и протестима се морам појавит јер и ја сам инвалид али од инвалиднине нисам никад зивио, ја бар признам... Видимо се на изборима и ето пазите ста вам ја казем, побједјиво сам и опет цу јер мене мој народ воли, хахаха!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Локањац

15.03.2016 08:38

Ал овај што се лажно представља облати Тејића. Тејић ће га препознати и разбити ко дињу. Јадна му мајка.

Name

Гајиц

15.03.2016 09:53

Тако нам и треба кад дозволимо да нас један Тејиц преварант вуце за нос годинама и годинама гдје финансијску и материјалну корист има само он и најузи круг његових пајтоса ција имена не бих овдје да спомињем, препознаце се они сами а и ми их препознајемо али неце ни њихова горјет до вијека, нека, нека.....

Name

Лакиц

15.03.2016 10:00

Тејица за предсједника......!!! Јер има искуство у лоповисању и муљању па му треба дати и ту прилику...

Name

Синиса Тејиц

15.03.2016 14:33

Драган и не користи интернет евенуално ако се јавии ја писем а он говори, тако да свако нормалан зна да ово нису његове ријеции.. Аа ове јунацине нека се потпису..

Name

Реал Но

15.03.2016 13:10

Није за свакога изаци пред репортера ТВ БН Вецину од ових сто су се појавили пред камерама нисам разумео ,мислим да су са својом изјавом рекли довољно о себи .Не познајем све окуплене кои су присустовали овом протесту ,пар њих су били једни од најбољих бораца са простора Пилице и Локања. Незнам дали је протест лосе организован ,ако нема висе људи из Пилице и Локања кои би ово подрзали мислим да су се окупљени осрамотили .Истина да је Обрен Марковиц доста урадио за Пилицу . Истина да боде оци ко ради у Дрзавним установама у Пилици , било ко од нас да је на Обреновом месту исто тако би се понасао. Увјек се запосљавало преко везе и за време старе YУ .Ако сам ја добро разуме од ових протестаната да је лако доци до посла,а не обрнуто само треба променити странку Ако је неком стало да доде до радног места он би био спреман и на то да промени странку,а не дрзати до себе и мислити да си неко и неста а на крају НИКО и НИСТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако и готово.

15.03.2016 22:50

Друзе, ста прицас? Како мозе да се обрука неко ко нема нимало образа?! То сто је пред камером, сем једног цовјека, је највеци сљам! Нема лосијих људи. А да не спомињем образовање.

Name

кики

15.03.2016 13:25

Идите испред робне куце...Дјеле ови из СНСД неке колаце.Мало засладите па наставите испред спооменика у граду протествовати!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук Караџић

15.03.2016 13:41

Као да нисте ишли у школу, па људи срамота је да сте тако неписмени.. Научите прво правопис (основно), па онда лупајте глупости на кометарима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неписмени Вук Карадзиц

15.03.2016 14:44

Иза "Као да нисте исли у сколу", стави се тацка, а не зарез. Не казе се "не лупајте глупости на коментарима", него "не лупајте глупости у коментарима". Према томе, у једној реценици од неколико ријеци направио си неколико граматицких или правописних гресака. Ја немам никакве везе са тим васим препуцавањем, али процитах твој коментар, па нисам могао да одолим а да ти не одговорим. Не мозес оцекивати од људи са мало сколе, или са купљеним дипломама, да познају добро правопис и граматику матерњег језика. Каква је дрзава, добро је да уопсте знају прицати или писати.

Name

Перо

15.03.2016 16:16

Тако је...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТА РЕЦИ

15.03.2016 20:48

Хахаха! Какав циркус! Вецину од ових људи познајем и могу вам реци да би се продали за пар фласа пива. Обрен им је свима помогао и ко сто нико није и као сто нико неце. ОБРЕНЕ ЛЕГЕНДО! НЕ МОЗЕ ТИ НИКО НИСТА! САМО НАПРИЈЕД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гангула

16.03.2016 11:33

А ти мора да хладис кафу Зорану Дебелом у опстини...

Name

Доктор

15.03.2016 20:51

Ја, да, сам на мјесту Обрена Марковица, многи ми не би могли прици у кругу од сто метара! Јадна вам мајка! Једина способна особа у васем селу је он! Ко би вама, Богу иза трегера, да ценат асфалта, да тај цовјек није потурио ледја за вас?! Ајде, ви паметни, дајте алтернативу?! Ево, смакнемо тог Обрена, кога цете узети да се бори за вас, ко има толика м...?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН

15.03.2016 21:31

ТАЦНО!!! ПАМЕТНО РЕЦЕНО. ЉУДИМА ДАС ПРСТ, ОНИ ХОЦЕ ЦИЈЕЛУ САКУ. ПА ПИЛИЦАНИ, ЗНАТЕ ЛИ ВИ СТА ЗНАЦИ ДА ВАМ ПРЕДЕСДНИК ДОДЈЕ У ПОСЈЕТУ.? КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА ДА КОМЕНТАРИСЕТЕ О ИЗГРАДЊИ ИГРАЛИСТА? Захвалите се богу сто имате такав фудбалски терен јер це се ту сутра играти васа дјеца. ОБРЕН ЈЕ ЛЕГЕНДА!!!!

Name

Доктор

15.03.2016 22:08

Има људи који себи задају задатак само да критикују друге, тако попуне своје зивоте! Енергију тросите на конструктиван нацин, радеци на себи! Увијек има посла за оног ко хоце да ради, да се бори! Обрен је као младиц имао исте услове као ви, разлика је у енергији! И немојте бити толико сујетни, Пилицани! Поносите се, имате и циме! Имају многи пара а за Пилицу их даоли она ствар! Могао је тај Обрен и отици одатле али није! Тај висе воли Пилицу од свих тих људи на снимку!

Name

Тако и готово.

15.03.2016 22:40

Докторе, не разумијес. Није проблем Обренова политика, него је проблем у цињеници да постоји неколицина, благо рецено, лосих људи, који никако не могу себи да објасне засто то они нису Обрен Марковиц. Све се осим успјеха мозе опростити. Цудо је та љубомора. Да ствар буде јос смијеснија, управо тим људима је висе пута помагао. И сад кад их видим осјецам несто... Ваљда гадјење. И не могу му ниста, и како це... Упркос њиховим лазима о њему. На разне нацине га покусавају унистити једни те исти, јер су унистили свој зивот па не знају ста це. А да не прицам колико га народа воли! Обрен је ово мјесто направи много бољим. Размислите.

Name

Рандзо

15.03.2016 22:17

Па, Слободан Николиц је било у Србији за вријеме рата!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сијенка

16.03.2016 14:09

Мозда он рацуна да је био у рату, иако је побјегао, зато сто му је мајка морала ици на линију да гули кромпир, управо зато сто је побјегао. Па сад трази нека права као БОРАЦ.

Name

Буба Мара

16.03.2016 14:21

Велики број ових мали људи никад нису били на линији за слободно бацање а камоли у рату на линији.

Name

Сијенка

16.03.2016 14:43

...Зато му је мајка морала ици...

Name

Сатурн

16.03.2016 07:40

Обрен за нацелника! Ма Обрен за предсједника дрзаве! ЗИВИО ТИ НАМА ХИЉАДУ ГОДИНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видоња

16.03.2016 07:54

Господо из Пилице, ви сто се као буните, у граду Зворнику има много насеља. У сваком насељу има много образованих људи свих профила. Сви они цекају да се запосле а радних мјеста је мало. По ком то основу ви сматрате да васа дјеца требају бити запослена и да имају предност у односу на дјецу из Брањева,Локања, Малесица, Дрињаце и Ораховца? Јесте ли ви сигурни да су васа дјеца образованија и способнија од дјеце из окрузења? Јесте ли ви отисли икада ван Пилице и видјели колико сте заостали и да постоји много образованих а незапослених људи на Брањеву нпр? Будите захвални сто имате највисе запослених људи! Не заборавите да ако изгубите утицајног цовека у свом селу ко це вам помоци? Да неце мозда неки Дјуро из Зелиња? Мало критицки и логицки испитајте ста радите и колико се брукатен

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мариц

16.03.2016 08:48

Обрен је господин цовјек! На мјесту. Реците ми само ви сто се буните, ко од вас не би запослио своју зену, брата и родјаке, како их вец спомињете. Сви би ви то урадили да сте на Обреновом мјесту, реално, ко не би. ТРЕБА ДА СЕ СТИДИТЕ СТО СТЕ ПРОТИВ ЊЕГА. ОБРЕНЕ НАЈЈАЦИ СИ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гангула

16.03.2016 11:35

Знаци ти подрзавас странацко запосљавање и оцекујес боље сутра у опстини Зворник... Ста ти додје Зоран дебели???

Name

Гангулало

16.03.2016 12:23

А ста теби, Гангула, додје Драгомир Васиц и Мицо Мициц?! Која па то странка неце запосљавати своје?!

Name

Саво

16.03.2016 12:41

Управо овај нови постар, око ког се дигла галама, није у СНСД. Ја гарантујем да не постоји цовјек који је висе помогао својим непријатељима од Обрена. То га и цини велицином. Тако је и овима ваљао пуно пута, али људи су се убезобразили, постали толико незахвални и незасити да нема даље.

Name

Мариц

16.03.2016 13:18

Гангула, НЕ ГАНГУЛАЈ!

Name

Баранац

18.03.2016 21:28

Црни Милијане ти ни цуру ниси могдо да исконтролисес а контролисао би село! Сам си признао да те и са маторцима варала, јадан ти! Сједи с матером у куци и увуци језек! Доци це вријеме кад це се плацати за оно сто се изговори! Ста си ти постиго у својој куци само? ПОВЕДИ МАЛО РАЦУНА О ТОМЕ ЦИМЕ СЕ ТИ СВЕ БАВИС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики Маус

19.03.2016 16:38

Нек је он нама зив и здрав, а остало... ваљда се опасуљи једног лепог сунцаног дана. Мало се момак (а требао би бити и цовјек) изгубио али за то постоји компас.

Name

Господјица

18.03.2016 22:38

Ризицно је, признацете, за вецину ових људи појавити се пред камерама. Превисе експонирања излазе ризику преиспититивање њихове прослости и садасњости.

ОДГОВОРИТЕ