ИВ: Ана спасила две меч лопте и прошла даље!

Најбоља српска тенисерка Ана Ивановић пласирала се у треће коло Индијан Велса тешком победом над Камилом Ђорђи.

Тенис 13.03.2016 | 13:00
ИВ: Ана спасила две меч лопте и прошла даље!

Ивановићева је у мечу друге рунде који је трајао више од два сата, после прекрета савладала Италијанку са 2:6, 6:2, 7:6 (7-5).

На Централном терену у Индијан Велсу виђен је неизвестан дуел у којем је Ана спасла две меч у 10. гему трећег сета.

Претходно је Камила добила први са 6:2, када је од осам гемова било чак шест брејкова, да би Ивановићева узвратила истим резултатом у другом.

Одлучујући део игре почео је серијом од шест размењених брејкова, пре него што је на већ описан начин наша представница ’флертовала’ на ивици пораза.

„Морала сам да се борим, стварно ме је гурала до крајњих граница. Играла је изузетно добро, ретко је промашивала и често погађала линије. Срећна сам што сам победила на крају“, рекла је Српкиња, а потом се захвалила публици.

„Људи, били сте сјајни, хвала на фантастичној подршци и што сте остали овако касно“.

Она је тако обезбедила нови дуел против Каролине Плишкове из Чешке – 18. носитељка је са лаганих 2-0 савладала Шелби Роџерс.

Ивановићева и Плишкова до сада су се састале три пута и у сва три наврата славила је Каролина. Последњи меч одиграле су на почетку године у Сиднеју када је српска играчица изгубила резултатом 6:4, 6:2.

Турнир у Индијан Велсу траје од 9. до 20. марта, игра се за наградни фонд од 6.157.160 долара, а титулу брани Симона Халеп.

Коментари / 0

Оставите коментар