Тенисерке оптужују: Шарапова је обична преваранткиња!

Марија Шарапова пролази кроз најтежи период у животу након признања да је пала на допинг тесту, а тенисерке јој полако окрећу леђа. Најоштрија је била Кристина Младеновић која је Рускињу назвала варалицом.

Тенис 14.03.2016 | 09:40
Тенисерке оптужују: Шарапова је обична преваранткиња!

Француска тенисерка није имала разумевања за Шарапову и поручила је да говори у име свих тенисера на Туру:

- Сви ће рећи да је преварант!

Шараповој је званично ове суботе почела суспензија пошто је откривено да је годинама користила "мелдонијум", лек који помаже да се издрже стрес и највећи напори, а који је од почетка ове године забрањен.

- Сви сада сумњају и мисле да није заслужила све трофеје. То је грозно, али је добро да се открило. И када узмем аспирин 10 пута размишљам да ли сам добро поступила. Она је овај лек узимала 10 година и то је озбиљан лек. Играла се са правилима и мислила је ако није забрањен онда може да га користи. За мене је то веома разочаравајуће. Не волим такво размишљање да се игра са правилима само да би био најбољи - истакла је Кристина Младеновић за "Ле Паризијен".

Она додаје како уз доброг адвоката вероватно може да се извуче.

- Како год буде, она је без сумње погрешила и нема изговора - додаје Младеновићева.

Францускиња је навела и како Шарапова није била омиљена међу тенисеркама.

- Поштовала сам је и њену каријеру, али искрено није била ни мало љубазна. Добра вест из целе ситуације је да антидопинг програм функционише и да можете да будете ухваћени чак и ако сте најбољи - нагласила је Кристина Младеновић.

Ни Симона Халеп није имала лепе речи за Шарапову.

- Нисмо причале ни пре овога, па није било разлога ни сада да се чујемо - кратко је поручила пета тенисерка света.

Коментари / 0

Оставите коментар