Навијачи: Бахати Вазура да поднесе оставку!

Навијачи Партизана са Косова и Метохије упутили су писмо јавности у којем захтевају од генералног директора Милоша Вазуре да поднесе оставку.

Фудбал 13.03.2016 | 14:00
Навијачи: Бахати Вазура да поднесе оставку!

Навијачи захтевају Ваурину оставку због, како су истакли, неморалног и бахатог понашања.

"Згражавајући се од непристојног понашања и бахаћења Милоша Вазуре, огорчени на његов некултуран и крајње неморалан однос према Партизану, захтевамо његову хитну и неопозиву оставку", наводи се у писму навијача црно-белих.

Присталице Партизана поручују да понашање Вазуре иритира сваког којима су црно-беле боје у срцу, у тренуцима када се клуб суочава са лошим резултатима ове сезоне.

"Неморалан чин Вазуре је да, у тренутку када Партизан упада у све теже финансијске проблеме и крах клуба, себе награди са специјалним спортским премијама и додацима тако да на основну плату од преко пет хиљада евра дода још који евро више је чин који понижава сваког часног и поштеног навијача Партизана".

Навијачи са Космета истичу да бахаћење Вазуре не могу мирно да посматрају и траже моменталну оставку младог челника.

"Зато активирамо аларм за спасавање нашег вољеног клуба, тиме што тражимо да Вазура поднесе хитну и неопозиву оставку на место генералног директора Партизана. Овим вапајем штитимо сав црно-бели свет и нашу црно-белу фамилију, са жељом да спасемо наш вољени клуб".

Вазура у Партизану има месечна примања од 138.000 динара, плус 4.000 евра од Управног одбора.

Коментари / 0

Оставите коментар