Сахранио жену, онда се она појавила на ТВ

Мушкарац који је веровао да му је жена мртва на најчуднији могући начин је сазнао да је још увек жива: видео је на телевизији, преноси Индепендент.

Свијет 12.03.2016 | 10:56
Сахранио жену,  онда се она појавила на ТВ

Абрагх Мохамад из Азилала у Мароку мислио је да је пре две године изгубио жену у саобраћајној несрећи.

Неименована жена заиста је одведена у болницу Ибн Роцхд у Казабланци где су лекари рекли да вероватно неће преживети - али, да породица свеједно мора да плати трошкове лечења.

Господин Мохамед путовао је четири сата до свог малог планинског села и назад, да би му по повратку рекли да је жена умрла.- Преузео сам њено тело умотано у чаршав и у ковчегу је сахранио на локалном гробљу.

Али његови пријатељи недавно су гледали емисију у којој људи траже изгубљене рођаке и пријатеље и приметили жену налик Мохамедовој, која је преко ТВ-а покушавала да пронађе изгубљеног мужа.Изгледа да је звала ТВ новинаре емисије "Ал Мокхтафоун" ("Изгубљени") и дала им своје име и адресу уз објашњење да је пре две године изгубила везу са мужем.

Путем друштвених мрежа вест је стигла и до Абрагха, који је тек тада схватио да је покопао неку непознату жену.Околности које су уследиле након саобраћајне несреће још увек нису познате, па се тачно и не зна како су се супружници изгубили.

Међутим, друштвеним мрежама се шире разне теорије, међу којима је најзанимљивија она по којој је госпођа након несреће изгубила памћење.За забуну је окривљена аљкава администрација болнице.

Коментари / 0

Оставите коментар